Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Cyklojízda, videomappping i větší než velká dávka Vánoc

doporučujeme | 10. 12. 2017

Kromě vánočních koled, vánočních trhů, vánočních punčů a spousty dalších vánočních akcí, nás v novém týdnu čeká i cykloprojížďka centrem města, videomapping na Kampě nebo otevření nového vietnamského bistra. Všem, kterým se nechce do mrazu, doporučujeme vyrazit na promítání filmu Pelíšky.

prcat.jpg

Buďte in. Víte, co se děje v Praze?

Cyklisté mají zmizet z centra, tak si přijďte v pondělí vyzkoušet, kudy povedou objízdné trasy. Asi to bude trochu zajížďka, takže svačinu a trpělivost s sebou. A nebojte, předpověď slibuje +7 °C.

Ve středu se v centru otevře nové bistro NGON plné vietnamských dobrot. V den otevření se můžete těšit na 20% slevu na všechna jídla a nápoje a na ochutnávky specialit včetně exotického ovoce.

 

Slavnostní otevření NGON

NGON street food & fresh bar

13.12. 16:00

23215607_1934732779876535_3175141699314233270_o.jpg
NGON street food & fresh bar

Nalaďte se na vánoční notu

Doslova na vánoční notu vás naladí středeční zpívání koled. Zpívat se bude po celé republice, v Praze můžete zajít třeba do Kinského zahrady nebo na Staromák.

 

Česko zpívá koledy

Pražský deník

13.12. 18:00

V pátek večer vyrazte na Kampu. Na průčelí Werichovy vily bude k vidění pětiminutový průřez historií tohoto domu. Kdo si bude chtít počkat ještě na rozsvícení vánočního stromečku, pro toho bude nachystán dostatek svařáku i horké čokolády.

 

Vánoční setkání s videomappingem

Werichova vila

15.12. 18:30

Kulturní dům Kyje se postará o to, aby vám nebyla zima. Zahřejte se tu punčem či svařákem a k zakousnutí bude i nějaké to cukroví. Chybět nebude ani zdobení perníčků či pouštění svíček v ořechové skořápce po vodní hladině

 

Vánoční punč

KD Kyje

15.12. 17:00

Keepcup na Zoot.cz


Vánoční dárky. Stále je nemáte?

Pro tátu i dědu:  Knihy, časopisy a filmy ve španělském nebo českém jazyce za bezva ceny (od 5 Kč do 50 Kč) nakoupíte na vánočním trhu v Instituto Cervantes de Praga.

 

Vánoční trh

Instituto Cervantes

11.12. - 15.12.

Pro mámu i pro babičku: Originální dárky z dílen studentů a absolventů UMPRUM seženete v Galerie UM na Náměstí Jana Palacha.

 

Umprum SHOP

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Pra…

13.12. - 17.12.

Pro ségru i kamarádku: Dárky s příběhem, z jejichž koupě nebudete mít špatné svědomí, se budou prodávat ve SmetanaQ na Smetanovo nábřeží.

 

SLOU Fashion Days - Vánoční

SmetanaQ

15.12. - 16.12.

umprum.jpg
Umprum SHOP

Filmové premiéry tohoto týdne najdete ZDE.

Pokud máte raději klasiku, doporučujeme vyrazit na film Pelíšky, který k Vánocům rozhodně patří.

 

KinoKlub - Pelíšky

žižkovšiška

11.12. 19:30


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!