Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Čarovat bude Designblok, cirkusoví artisté i drinking battle

doporučujeme | 22. 10. 2017

Děti tenhle týden potěší Cirkus Berousek na Letné, studenty Gaudeamus Alkotour párty, dámám určitě udělá radost některý z večerů "jen pro ženy" a všem bez rozdílu učaruje největší výběrová přehlídka designu a módy ve střední Evropě - Designblok. Tohle jsou naše tipy, kde v novém týdnu rozehnat politickou kocovinu.

designblok%281%29.jpg

THE BEST OF tohoto týdne

Nejlepší a nejispirativnější akcí tohoto týdne bez váhání vyhlašujeme Designblok, který nabídne dvě stovky designérů na jednom místě. Na design a módu však od čtvrtka narazíte nejen na Výstavišti v Holešovicích (které je centrem festivalu), ale i přímo v ulicích. Venkovní instalace najdete na Václaváku a Na Příkopech.

 

Designblok

Designblok

26.10. - 30.10.

Děti tento týden pravděpodobně nejvíce ocení, pokud je vezmete do cirkusu na Letné. Cirkus se ze Stodůlek přestěhuje na Letenskou pláň v pátek. 

 

Cirkus Berousek

Letná

27.10. - 26.11.

P.S. V Kongresovém sále na Vyšehradě vystoupí šansonová legenda Mireille Mathieu. Středeční koncert už je vyprodán, ale na ten úterní (přidaný) ještě nějaké lístky seženete.

 

Mireille Mathieu

Kongresové centrum

24.10. 19:00

berousek.jpg
Cirkus Berousek

Dvě akce pro milovníky umění

V Pragovce se na úterý chystá umělecká noc. Čekají vás vernisáže ve třech galerijních prostorech, workshopy, konference, performance, otevřené ateliéry několika umělců, happening Mothers Artlovers, bar a afterparty. Budou i masky, dýně a trocha ohně.

 

Moh´ by to být Halloween

Pragovka

24.10. 13:00

Po dlouhé rekonstrukci se v pátek konečně otevře Divadlo Na zábradlí. Prohlédnout si ho budete moci za zvuků hudby a zadarmo.

 

Hotovo! / otevření DNz

Divadlo Na zábradlí

27.10. 17:00

zena.jpg
Moh´ by to být Halloween

Dámská jízda 3× jinak

Tento týden doporučujeme zavolat kamarádkám a vyrazit ven. V pondělí si můžete společně popovídat u kávy a dortu na téma "Největší chyby, které ženy dělají ve vztahu k mužům“, ve středu si poslechněte vyprávění inspirativních dam (Kláry Issové a Veroniky Lálové) v Bibloo Cafe a v pátek vyrazte na křest knížky Rychleji mluvit nedokážu, kterou napsala Lauren Graham (herečka, která ztvárnila postavu Lorelai v seriálu Gilmorova děvčata).

 

Ženské sdílení

Food of Love

23.10. 17:00


 

Spoluženy vol. 7

Bibloo café

25.10. 19:30


 

Velká akce pro všechny fanoušky Gilmorových děvčat!

Knihy Dobrovský - Václavské náměstí

27.10. 17:00

spoluzeny2.jpg

Keepcup na Zoot.cz


Když už párty, tak ne ledajaká

Čím víc alkoholu na téhle párty vypijete, tím větší hvězdou budete. Vážně! Kromě tradiční drinking battle pražských univerzit vás čeká vystoupení MAJKa SPIRITa a DJ WICHe.

 

Gaudeamus Alkotour 2017

Gaudeamus Alkotour

25.10. 20:00

Chapeau Rouge slaví 98. narozeniny. Navzdory pokročilému věku to však pořádně rozjede ve všech třech patrech a na všech čtyřech stagích. Vstup zdarma.

 

98. narozeniny Chapeau Rouge

Chapeau Rouge

26.10. 19:00

Folklórní mejdlo nabídne nejen lidovou muziku, víno a slivovici, ale pro nezkušené šohaje i školu tance. Tož donděte!

 

Folklorní mejdlo v Prostoru_

Folklorní mejdlo

26.10. 20:00


Folklórní mejdlo

Filmy, které v Cinestaru a Cinema City neuvidíte

 

KinoKlub - Samotáři / Loners (2000)

žižkovšiška

23.10. 20:00



 

Spotřebujte do - projekce dokumentu

Kavárna ÚNIK

25.10. 20:00

Filmové premiéry tohoto týdne najdete ZDE.

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!