Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Káva, víno, pivo i nordická kuchyně a kořeněná asijskými bylinkami

doporučujeme | 24. 9. 2017

Máme pro vás dvě zprávy. Ta špatná je, že už se sem definitivně nastěhoval podzim, a ta dobrá, že první podzimní pracovní týden bude o jeden den kratší. Hurá! Tak vyrazte na vinobraní, na Septemberfest, na pokec s cizinci nebo se trochu zahřát do kavárny. Startuje totiž festival plný chutné kávy a ještě chutnějších kulturních zážitků s názvem Kavárny naživo.

nathan-dumlao-264380%281%29.jpg
 

První podzimní týden bude náročný a plný super akcí, takže doporučujeme pořádně se na něj v PONDĚLÍ připravit a posilnit. O nový šik sestřih se vám postarají v Klubovně, a to za pouhé dvě stovky a bez objednání. Sílu naberte v nové restauraci Levitate, která vaří nordickou kuchyni a koření ji asijskými bylinkami.

 

Záříjové Kadeřnictví

Klubovna

25.09. 16:00


 

Levitate Restaurant

High-End Fine Diningová restaurace kombinující skandinávskou a asijskou kuchyni....

ÚTERÝ vás donutí mluvit v cizím jazyce, a to minimálně na akci Speak dating, kde si každý bude moci sednout na pět minut k učiteli cizího jazyka a popovídat si s ním. Pokud máte strach z gramatických chyb ve svém projevu, spolehlivě se ho zbavíte nad půllitrem zlatavého moku. Navíc právě v úterý začínají Dny českého piva, které slibují nejen ochutnávky pivních speciálů, ale třeba i setkání se sládky.

 

Speak - dating

Goethe-Institut

26.09. 15:00


 

Dny českého piva

Dny českého piva

26.09. - 01.10.

speak%281%29.jpg
 

Uprostřed týdne se naučíte žít bez odpadu a bez strachu. Zero Waste životní styl vám ve STŘEDU v knihovně představí neziskovka Bezobalu a večer se pak můžete vydat do setmělého města řešit hádanky, šifry a hlavolamy se svými přáteli nebo kolegy.

 

Zero Waste - jak a proč žít bez odpadu

Městská knihovna v Praze

27.09. 19:00


 

Večerní pražská bojovka

Praha hrou

27.09. 18:00

Ve ČTVRTEK je volno!!! Václavův svátek oslavte se skleničkou vína v ruce na Svatováclavském vinobraní nebo s pádlem v ruce na Vltavě. 

 

Svatováclavské vinobraní

Villa Richter

28.09. 11:00


 

Napříč Prahou – přes tři jezy

Junák – český skaut, středisko Dvojka…

28.09. 07:30

Svatovaclavskevinobrani.jpg
 

Vypnout po pracovním týdnu a uvést se do víkendového režimu se v PÁTEK můžete ve Žlutých lázních, kde české minipivovary předvedou to nejlepší ze své nabídky. Pokud dáváte přednost kávě, v Kasárnách Karlín startuje festival Kavárny naživo. Kromě jiného vás tu čeká hudba i divadlo.

 

Septemberfest 2017 - Pivní revoluce!

Žluté lázně

29.09. - 30.09.


 

Kavárny naživo 2017 | Praha

KAVÁRNY NAŽIVO

29.09. - 06.10.

Ruby Shoo na Zoot.cz
 

Nejzajímavější filmové premiéry tohoto týdne:


 

Máma z basy - Premiérový víkend

Nutprodukce

28.09. - 01.10.


 

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!