Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Středa 23/8: Cirkusáci i komici vystoupí zadarmo, za dobré víno zaplatíte

doporučujeme | 23. 8. 2017

Dnes vás čeká pořádná jízda, a to s akrobaty na Letenské pláni, komiky u Vltavy nebo americkou kapelou The Offspring v Incheba Aréně. Po setmění pak můžete zaparkovat v jednom z devíti letních kin.

P.S. Po devítiměsíční rekonstrukci se dneska znovu otevřela stanice metra Jinonice, která se původně jmenovala Švermova. Jan Šverma byl novinář a komunistický politik, jeho žena Marie rovněž vysoce postavená funkcionářka ÚV KSČ.

duktoletni.jpg

Událostí dnešního večera bude bezpochyby koncert legendy amerického punk-rocku – kapely The Offspring (lístky ještě pořád seženete). Mimochodem, když v Praze hráli poprvé před 24 lety, hostil je dneska už neexistující klub U Zoufalců.

 

The Offspring (US)

Incheba Praha spol. s r.o.

23.08. 19:00


 

Kulturní akce na dnešní (pod)večer

Dnes vás čeká přímo mega dávka kultury, z které se vám zatočí hlava a zastaví dech. Na Letenské pláni vystoupí zdarma cirkusáci z Cink Cink Cirk, v Bibloo Concept Store (v OD Kotva) vás čeká multimediální taneční přestavení, které zažijete všemi smysly, a v Rudolfinu se chystá koncert doplněný o tvorbu světelně barevných okamžitých obrazů.

 

Cink Cink Cirk (CZ) - Dukto

Letní Letná

23.08. 19:00


 

Cycles by Yemi A.D.

Dance Academy Prague

23.08. 19:00


 

Petr Nikl a Ondřej Smeykal, Líheň

Galerie Rudolfinum

23.08. 20:00


Víno a smích

A komu se nebude točit hlava z kultury, tomu se bude točit z dobrého vína podávaného v Holešovické Šachtě a dechu se mu nebude dostávat kvůli smíchu způsobeného komiky z Underground Comedy.

 

Vína dobře ve dvoře No. 2

Holešovická Šachta

23.08. 19:00



 

Šaty na Zoot.cz


Letní kina ve středu večer promítají

 

Dvojí život Veroniky na střeše Veletržního paláce

Letní retrokino na střeše Veletržního…

23.08. 20:30



 

Letní kino v kolejišti: Tajemství ocelového města

Nákladové nádraží Žižkov

23.08. 21:00



 

Letní kino Regina - Místo u moře

Letní kino Regina

23.08. 20:30



 

Summer Cinema presents: Gainsbourg (Vie Héroïque)

U Bukanýra House Boat Music Bar

23.08. 21:30



 

Kinobus Klánovice

Kinobus

23.08. 20:30

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!