Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Úterý 8/8: Súdanské speciality na talíři i horor v letním kině

doporučujeme | 8. 8. 2017

V úterý se můžete vydat zpět v čase s flašinetáři, kteří rozehrají město, nebo naopak odletět do dalekých krajin. Divadelní loď Tajemství popluje do Izraele a kavárna na Žižkově vás vezme do Súdánu. Točí se vám z toho hlava? Dejte si relax na józe nebo v některém z letních kin.

letniflasinety.jpg

Akce na dnešní (pod)večer

Máte-li strach vyrazit na trochu netradiční večeři (oranžovou čočku s česnekem od súdánské kuchařky), zajděte si nejdřív poslechnout životní příběh izraelského manželského páru na náplavku. Možná pochopíte, že bát byste se měli úplně jiných věcí… 
…a třeba i toho, co všechno stojí za levnou cenovkou na oblečení.

 

Dnes vaří Súrie - Súdánský večírek v ROHu

ROH družstevní kavárna

08.08. 20:00


 

BellAmit

Divadelní loď Tajemství

08.08. 19:00


V ulicích města to (klikami) roztočí flašinetáři. Vsadíme se s vámi o co chcete, že při svých toulkách městem zaručeně na nějakého narazíte.

A toulat se budete pravděpodobně hodně, protože výluk MHD je stále víc. Tento týden začíná oprava tramvajových tratí v Nuselském údolí, konkrétně mezi stanicemi Moráň – Otakarova a Albertov – Výtoň.

Ruby Shoo na Zoot.cz


Jóga v zahradách kláštera i v kasárnách

Po práci si zasloužíte relax. Buď můžete jako vždy vyrazit na drink na náplavku nebo můžete vyzkoušet jógu. Cvičení v zahradách Anežského kláštera je úplně zdarma, v Kasárnách Karlín za něj nějakou tu korunu zaplatíte. 

 

Jóga

Národní galerie

08.08. 18:00


 

Pohyb, dech a město

Kasárna Karlín

08.08. 18:00

klaster.jpg
Klášter sv. Anežky České

Letní kina dnes promítají

 

Letní kino Regina - Annabelle 2: Zrození zla

Letní kino Regina

08.08. 20:30


 

Big Lebowski - Bio na Vzduchu

Tiskárna na Vzduchu

08.08. 21:00


 

Letní kino - Sully: Zázrak na řece Hudson

Žluté lázně

08.08. 21:00


 

Letní kino Kolona: Až na Severní pól

Klub V. Kolona

08.08. 20:15


 

Kinobus Koupaliště Ládví

Kinobus

08.08. 21:00



 

Letní kino v kolejišti: Zabil jsem Einsteina, pánové

Nákladové nádraží Žižkov

08.08. 22:00

 
 

Melancholia na střeše Veletržáku z 35mm kopie

Letní retrokino na střeše Veletržního…

08.08. 21:00

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!