Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
srpna

Přestupkáři - cyklus debat / Sára Vondrušková - Slow...

Přestupní stanice

zpět na výpis akcí
 

Přijďte na diskuzi kde se dozvíte, co můžeme jako spotřebitelé dělat, abychom dále nepřispívali ke konzumním trendům v módě.

Datum:08. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: poznání|ostatní

Móda byla vždy důležitou součástí naší společnosti. Ovšem za poslední roky se z módního průmyslu stal jeden z nejvíce škodících jak životnímu prostředí, tak lidem, kteří v něm pracují. A to nejen díky systému “vyrobit - vyhodit” a businessům, které chtějí vyprodukovat co nejvíce oblečení, co nejrychleji, ale i spotřebě každého z nás. Přijďte na diskuzi o Slow Fashion a Upcycling a kde se dozvíte, co můžeme jako spotřebitelé a jednotlivci dělat, abychom dále nepřispívali ke konzumním trendům v módě. Sára nám řekne, jaké jsou možnosti zvrácení tohoto fenoménu a co všechno stojí za levnou cenovkou na oblečení.
Součástí večera bude i film a doufáme v kritickou diskuzi, kde jsou všechny otázky, nápady a inspirace povoleny.

Jako vždy občerstvení, dobrá společnost a dog friendly prostředí.

Vstup dobrovolný!

Přestupní stanice
Tel:
Chelčického 17
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: