Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Pondělí 7/8: Praha bude hrát nejen všemi barvami duhy

doporučujeme | 7. 8. 2017

V pondělí bude město hrát všemi barvami duhy, a to díky festivalu Prague Pride, který právě začíná. Zahraje však i libými tóny. Těšit se můžete na velký duhový koncert na Střeláku nebo hudební vystoupení pod koněm. A ne, tentokrát nemáme na mysli Václavák. Bude to mnohem větší romantika... 

praguepride.jpg

Hudební akce na dnešní (pod)večer

Největší pondělní koncert bude bezpochyby ten na Střeláku. Vystoupí na něm rapperka Sharkass, slovenská zpěvačka Katarzia, romská kapela Terne Čhave i Circus Brothers. O něco větší romantiku čekejte pod dřevěným koněm v Troji hned vedle řeky. Tady bude znít Bluegrass. Na náplavce pak vystoupí brněnská alternativní kapela Květy.

 

Zahajovací koncert Prague Pride

Střelecký ostrov

07.08. 17:30


 

Bluegrassový koncert

U Trojského koně

07.08. 19:00


 

Květy/ Křest CD "Komik do půl osmé"

Cargo Gallery

07.08. 20:00


 


Místa, kde se budete červenat (nejen kvůli horku)

V Galerii Školská 28 si můžete od dnešního dne prohlédnout výstavu na téma sexuality, tělesnosti, fyzické zranitelnosti a nemoci. Pokud vyrazíte na náplavku, doporučujeme hodit očko na erotické fotografie Vlastimila Kuly na lodi Cargo Gallery.

 

Artedu . Sexposed - Bez cenzury

Školská 28: Komunikační prostor

07.08. - 20.08.


 

Vlastimil Kula/ Satyrův Deník

Cargo Gallery

01.08. - 13.08.

Šaty na Zoot.cz


Letní kina dnes promítají

 

Kinobus Koupaliště Ládví

Kinobus

07.08. 21:00


 

Letní kino - Riegrovy sady - Odplata

Park Riegrovy sady

07.08. 21:00


 

Letní kino v kolejišti: Boj

Nákladové nádraží Žižkov

07.08. 21:30

Letní kino to sice není, ale vidět to musíte: 


 


 

Extra tip: Pozvánka do nového bistra

Zajděte do Holešovic vyzkoušet nové bistro Lovely day. Interiér je parádní a stejně tak vypadá i nabídka snídaňového menu, místní speciální set miniburgerů nebo domácí limonády.

 

Bistro Lovely day

Nové bistro Lovely day kousek od holešovické tržnice....




bistropo.jpg
 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!