Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Čtvrtek 3/8 nabídne 3 koncerty, 9 filmů a 936 rostlin

doporučujeme | 3. 8. 2017

Na břehu Vltavy se dnes koná první letošní pubquiz, na střeše Veletržáku promítají už podruhé během dvou dnů dechberoucí film Život je krásný a u Národního divadla se rozdává tisíc rostlin. Letní Praha je zkrátka plná příležitostí, speciálně dnes hlavně těch hudebních!

[prahavelka.jpg]

Hudební akce na dnešní (pod)večer

Hudba bude celý den. Stačí, když večer vyměníte sluchátka na uších, se kterými cestujete po Praze, za kelímky piva v rukou. Na dvoře smíchovského Staropramenu vystoupí rockový band Billy Talent, na Cargo Gallery Xavier Baumaxa a v zahradách Kláštera sv. Anežky České orchestr Academia filarmonica Bohemia (navíc v doprovodu baleťáků!).

 

Billy Talent (CAN), Prague - Rock for People presents

Pivovary Staropramen

03.08. 17:30


 

Xavier Baumaxa

Cargo Gallery

03.08. 20:00


 

Cesty světla a radosti

Národní galerie

03.08. 19:30

Alternativa pro případ lokální bouřky: 
Útočiště před deštěm (ale i před případným horkem) poskytne Bazilika svatého Jakuba Většího, ve které bude zahájen Mezinárodní varhanní festival.

anezka.jpg
Anežka LIVE!

Nehudební akce na dnešní (pod)večer

Nechcete-li na koncert, můžete si v Containallu zahrát pubquiz o věčnou slávu a tekuté ceny nebo si v Přestupní stanici poslechnout poezii trochu jinak a ještě tím pomoci dobré věci.

 

Pubquiz vol. 1

Containall

03.08. 20:30


 

Slam poetry s přesahem / Benefice pro Přestupku

Přestupní stanice

03.08. 20:00

conta.jpg
Containall


Letní kina dnes promítají


 

Letní kino: Miluj mě, jestli to dokážeš

Národní galerie

03.08. 21:30


 

Učitelka na střeše Centra Černý Most

UPC MAX kino

03.08. 20:30




 

Letní kino Regina - Úkryt v ZOO

Letní kino Regina

03.08. 20:30


 

Kino Stalin x My Street Films

Stalin

03.08. 21:30


 

Kinobus Hloubětín

Kinobus

03.08. 21:00


 

Život je krásný - repríza na střeše Veletržáku

Letní retrokino na střeše Veletržního…

03.08. 21:00


Vyzvedněte si svou zelenou krásku!

Dnes naposledy můžete vstoupit do botanického labyrintu téměř tisíce rostlinných exemplářů na Národní. Ale pozor, jen dopoledne. Odpoledne si sem můžete přijít nějakou tu zelenou krásku vyzvednout. Když slíbíte, že se o květinu budete s láskou starat, dostanete ji za dobrovolný příspěvek. Ten pak navíc poputuje na dobročinné účely.

 

Victoria pragensis

Hænke

01.07. - 03.08.



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!