Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Čtvrtek 27/7: Dnes vám náladu zvednou buskeři a koťátka

doporučujeme | 27. 7. 2017

Ve čtvrtek se můžete radovat nejen z toho, že víkend už je na dohled, ale zaručeně vás potěší i hudba v ulicích nebo koncert v pivovaru. V letních kinech to bude samý Masaryk a samá Lady Macbeth. A jestli vám nic z toho nedokáže udělat radost, zbývá už jen terapie kočičí roztomilostí. Ta zabere určitě.


buskerivelci.jpg

Místo odpolední porady

Pokud vás štve šéf, kolegové nebo cokoliv jiného, zaběhněte do karlínské Kavárny Kočičí na speciální kočičí terapii. Na jeden den tu budou mít malá roztomilá koťátka. Ale pozor, o akci je zájem a volné zbývají už jen nějaké ty půlhodinky k mazlení.

 

Koťata v Kočičí

Kavárna Kočičí Praha

27.07. 13:00


 

Akce na dnešní (pod)večer

V centru zahrají buskeři, na Smíchově vás pivovarem Staropramen provedou místní sládci a večerem kapela Monkey Business (koncert je zdarma). Hned naproti přes řeku pak vystoupí slovenské Živé Kvety. Kdo nechce jen poslouchat, ale i tančit, musí na Střelák. (Ještě jednu „tančírnu“ pro zvláště otrlé najdete na Kampě.)

 

Busking u Quadria: Street Music #InTheCity

Praha Žije Hudbou

27.07. 18:00


 

Koncert Monkey Business v Pivovaru Staropramen

Pivovary Staropramen

27.07. 16:00


 

Živé Kvety (SK)

Cargo Gallery

27.07. 20:00



 

Tanec a veřejnost

Park Kampa

27.07. 17:30


Holky, kluci, rozdělte se!

Genderová korektnost je nám sice vlastní, ale tentokrát si nemůžeme pomoct. Dámy, vyrazte bez partnera na večer plný inspirace do Vnitroblocku, pánové na galavečer bojových sportů do Žlutých lázní. 

 

Spoluženy vol. 4

Vnitroblock

27.07. 19:30


 

Yangames Fight Night 5 Open Air

Žluté lázně

27.07. 18:00

Letní kina dnes večer promítají 

Masaryka a zase Masaryka

 

Masaryk na střeše Centra Černý Most

UPC MAX kino

27.07. 20:30


 

Kinobus Čakovice

Kinobus

27.07. 21:00

Lady Macbeth a zase Lady Macbeth

 

Letní kino Anežka LIVE!: Lady Macbeth

Národní galerie

27.07. 21:30


 

Lady Macbeth

Letní kino Regina

27.07. 21:30

A jiné filmy

 

Rogue One: Star Wars Story

Letní Kino Kamínka

27.07. 21:30


 

Ozvěna Varů: Druhá strana naděje

Letní retrokino na střeše Veletržního…

27.07. 21:00



 

Kino Stalin: Kobry a užovky

Stalin

27.07. 21:00



Speciální tip

Když pustíte nějakou tu korunu a přispějete na Startovači na akci Mýdlo na Hradě, můžete 9. září 2017 zapařit v Jižních zahradách Pražského hradu, tak jako tam zapařil Vratislav Mlynář nebo Martin Nejedlý. Vlastně, vypadá to, že ještě lépe! Za jediný den se vybralo 110 procent požadované částky, ale nějaké vstupy ještě jsou.
plackamydlo.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!