Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

V pondělí vyjde první online deník, váš letní průvodce Prahou

doporučujeme | 2. 7. 2017

Léto ve městě je speciální. S tepající náplavkou, s frontami na černou zmrzlinu, s narychlo svolaným grilováním v parku, s kafem a tonikem, s dlouhými stíny od zapadajícího slunce a ještě delším časem po práci než jindy…

clanky4/photo-1470396346435-249d74f1ba5a-kopie.jpg

Proto jsme se rozhodli, že i CityBee přepneme na dva měsíce do speciálního módu. Od pondělí do čtvrtka budeme každý den ráno vydávat “letní deník” s tipy na zajímavé akce v ten daný den a s programem letních kin. Poradíme vám, kam na drink, kam na zmrzlinu, a jaká je aktuální situace na bazénech. Přihodíme doporučení, jak se v metropoli zchladit, nebo kde se schovat před průtrží mračen.
 
Speciál “Letní Praha” budeme vydávat jako článek u nás na webu (startujeme v pondělí 3. července) a každé ráno ho hodíme na Facebook. Pokud byste ho chtěli dostávat i na mail, upište se TADY. Až do září si proto bere pauzu rubrika “Tipy týdne”.
 
Každý pátek vám potom - jak jste zvyklí - přistane v mailu CityBeekend = nejlepší průvodce víkendovou Prahou. (Pokud vám nechodí, zaregistrujte se ZDE.) Budou v něm naše doporučení, kde a jak založit na víkend už v pátek po poledni, a samozřejmě výběr nejlepších akcí a míst, kam zajít v sobotu a v neděli. Dočasně k nim přihodíme i tipy na akce pro nejmenší, protože “CityBeekend pro rodiny s dětmi” čerpá dvouměsíční dovolenou.

clanky4/laloca.jpg


Je ještě něco, co byste v “Letní Praze” chtěli každé ráno číst? Dejte mi vědět na lukas@citybee.cz.

UŽIJTE SI 60 DNÍ PRÁZDNIN VE MĚSTĚ A SE CITYBEE!

 
P. S. Díky za váš neutuchající zájem o CityBee. V červnu jsme trhli rekord a byl to nejnavštěvovanější měsíc ever. Co víc si k 5. narozeninám přát? ;-)
 
P. S. 2: Tady je základní návod, jak si užít léto v metropoli:
LETNÍ KINA v PRAZE: Kde se promítá, v které dny a kde zadarmo? ➥ ZDE 

VENKOVNÍ BAZÉNY: 11 míst, která vám vynahradí moře ➥ ZDE

PŘÍRODNÍ KOUPALIŠTĚ: Zajděte na rybník, na přehradu nebo do lázní ➥ ZDE

ZMRZLINA: 10 prodejen, které vás zchladí ➥ ZDE

AKCE ZADARMO: Přehled akcí na celý červenec ➥ ZDE

 

Lukáš Rozmajzl
šéfredaktor CityBee

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!