Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Na Letné si namixujete vlastní palačinku z 52 ingrediencí

doporučujeme | 6. 4. 2017

V sobotu odpoledne se na Letné otevře nový podnik Waf-waf zaměřený na vafle a palačinky. “Zákazník bude mít poprvé v Česku možnost vytvořit si palačinku dle svých vlastních představ z 52 ingrediencí,” popisuje koncept Jonáš Basel, zástupce podniku. Co všechno si na vás přichystal?

Text: Lukáš Rozmajzl
Foto: Waf-waf

clanky4/17545194_1242740622506443_4500577025874317056_o-kopie.jpg

 

Otevření Waf-Waf

Waf-Waf (Letná)

08.04. 15:00

Nebudeme vám patlat med kolem úst, to přenecháme odborníkům z Waf-waf, takže suchá čísla:
► 15 hod - oficiální otvíračka letenské vaflárno-palačinkárny je v sobotu odpoledne (to přijdou i celebrity)
► 15 hod - nicméně otevřeno bude už od 8 do 23 hodin, každý den v týdnu včetně víkendů
► 42 cm - základní délka palačinky. A cena? 99-149 korun, dle náplně uvnitř
► 18 × 10 cm - základní rozměry vaflí, ty budou samozřejmě čerstvé
► 50 - tolik míst bude v podniku k sezení, další by pak od léta měla být na zahrádce ve vnitrobloku

 

Waf-Waf (Letná)

Unikátní koncept zaměřený na vafle a palačinky na Letné....

“Náš podnik bude nabízet palačinky a vafle ve sladkém a slaném provedení. Pro začátek začneme s klasickým těstem, ke kterému zcela určitě přidáme i těsto bezlepkové,” prozradil ještě před otevřením podniku Jonáš Basel.

Waf-waf podle něj nebude klasickou creperií. Odlišuje ho jednak enormní počet 52 ingrediencí, ze kterých si zákazník bude moct (nebo bude muset?) vybrat. “Další rozdíl bude v samotném zdobení a servírování. Lidé si tak mohou odnést tzv. take-away palačinku v kornoutu. To samé platí i pro vafle,” dodává Jonáš.

clanky4/IMG_1598.jpg

Bohužel koho jsme nalákali příspěvkem na našem Facebooku, toho teď musíme zklamat - bublinkové vafle na Letné servírovat nebudou. Za těmi musíte třeba do nově otevřeného podniku Sweetmama na Chodov nebo do Wow Waffle na Národní.

 

Sweetmama

Nový originální koncept moderní cukrárny....


 

Wow Waffle

První nejslavnější Bubble Waffle v Praze....



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!