Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Ženy, sauna, mejdlo a páteční pařba 2× jinak

doporučujeme | 26. 3. 2017

V novém týdnu se zaručeně zapotíte! Kde? Na fesťáku Fun Fatale při pohledu na ženy létající vzduchem, na SaunaFestu v Aquapalace Praha, na některé ze skvělých párty, které se tento týden chystají, nebo na in-linech.

topkafotka.jpg

Kam v týdnu zajít, když...
A) bude venku hezky

Chňapněte příležitost za pačesy a vyrazte na první jarní projížďku na in-linech. Na rozjezd doporučujeme Ladronku. Kdo nemá fyzičku po zimě úplně na nule, může zkusit stezku podél Vltavy vedoucí kolem kanálu v Troji i kolem pražské Zoo (viz foto) nebo stezku, která začíná pod Vyšehradem a podél Vltavy vede až k vlakové zastávce Praha-Zbraslav.

FotorCreatedbrusle.jpg

B) bude venku hnusně

Velkou designově-módně-(foto)grafickou schovku před případným deštěm nabídne festival finalistů Cen Czech Grand Design za uplynulý rok. Konat se bude ve Ville Pellé a zajít sem můžete nejen na čumendu, ale i na workshopy, přednášky, dětské dílny s designéry nebo třeba pop-up shop.

 

Best of Cen Czech Grand Design

Villa Pellé

30.03. - 02.04.

clanky4/fotograf-SalimIssa2.jpg
Cena Czech Grand Design pro Výrobce roku připadla značce BOMMA, za kolekci svítidel Phenomena. Foto: Salim Issa.

Kam se dostanete zadarmo

Filmový fesťák Febiofest sice zadarmo není, ale bez koruny v kapse se dostanete na jeho OFF program. Můžete tu diskutovat, workshopovat nebo koukat na projekce. (Pozor, původně měl být program na Radlické, ale ta byla uzavřena.)

 

Febiofest OFF

FEBIOFEST

24.03. - 30.03.

Kde se dobře najíst

Prozatím pouze v testovacím provozu jede nová restaurace Kantýna ze sítě Ambiente. Otevřeno mají od 11 do 18 hod. a naservírují vám hlavně M-A-S-O.
P.S. Vše je za 50% ceny.

 

Kantýna

Nechejte si naložit na tác české hovězí a vepřové z ohně, u výčepu si objednejte pivo...

clanky4/17358951_825488457616799_6155700264798152927_o.jpg
Otevřený oheň + české vepřové a hovězí maso = Kantýna.

BONUS: Nejšílenější akce týdne

Na tuhle akci můžete přijít převlečení za Darth Vadera a nikdo se nepodiví. O čem je řeč? O STARconu - třídenním setkání fanoušků sci-fi a fantasy.

 

STARcon 2017

STARcon

31.03. - 02.04.

Ženy, sauna, mejdlo

Na ženy létající vzduchem natrefíte na festivalu nového cirkusu s názvem Fun Fatale. Ačkoliv na jeviště můžou jen ženy, v hledišti jsou muži vítáni. 

 

Fun Fatale 2017

Mlejn

29.03. - 02.04.

To nejlepší ze světového saunového divadla představí v Aquapalace Praha festival zážitkového saunování. Celkem se chystá 80 ceremoniálů špičkových saunérů. 

 

SaunaFest 2017

Aquapalace Praha

30.03. - 02.04.

To, že folklór není nuda, vám předvedou muzikanti v jedinečném prostoru DUP36.cz, který je plný knih. Dorazí i domácí slivovica a víno z Moravy.

 

Folklorní mejdlo 2.0

DUP36

29.03. 20:00


Tady máte důkaz, že folklór vůbec nemusí být nuda.

Páteční pařba 2× jinak

Chcete-li zapařit na světovou djskou špičku, musíte na holešovické Výstaviště, kde se odehraje Prague Flash Festival. A pokud jste srdcaři a chcete se rozloučit s Klubem Buben, pak vyrazte do Myslíkovky. P.S. Radši si před touhle párty skočte na pořádnou večeři, je totiž potřeba dopít bar!

 

Prague Flash Festival

Výstaviště Praha

31.03. 20:00


 

Poslední mejdan a rozlučka s Bubnem!

Klub Buben

31.03. - 01.04.

Filmy (a další akce v kinech) tohoto týdne

Kino 64 U Hradeb, které v současnosti není tak úplně v kondici, bude hostit mladé lidi, kteří naopak v kondici jsou. O svých úspěších tu promluví například paraolympionik Honza Povýšil nebo malířka Lena Brauner. Brutální líbánky prožijete díky diákům jednoho manželského páru v Biu Oko. Cestovat s touhle dvojkou budete z Mexika až do Kanady.

 

Úspěchobraní

64 U HRADEB

29.03. 09:00


 

Brutální líbánky | Diáky

Bio Oko

28.03. 20:30

Z filmových premiér pak doporučujeme Deník strojvůdce (na ČSFD 76 %) a nostalgický návrat do dětství, který můžete absolvovat s dětmi – film Šmoulové: Zapomenutá vesnice.

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!