Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Máte taky strach z neznámého? Bojíte se uprchlíků na výstavě?

doporučujeme | 14. 2. 2017

V nedávné době byly milióny lidí nuceny opustit svoje domovy v důsledku válečných konfliktů nebo extrémní chudoby. Tato situace přinesla do naší společnosti hodně nejistoty a stále vyvolává mnoho otázek. Nová výstava Strach z neznámého se pokouší překonat bariéru nekomunikace. Vystavená díla domácích i zahraničních umělců a umělkyň se zabývají utečenci, ale i naším vztahem k nim.

Foto: Milan Mikuláštík

album/News_Model_News/1368/IMG_9725upr.jpg

 

Strach z neznámého

Národní technická knihovna

01.02. - 31.03.



album/News_Model_News/1368/IMG_9533upr.jpg

album/News_Model_News/1368/IMG_9501upr.jpg

album/News_Model_News/1368/IMG_9632upr.jpg

album/News_Model_News/1368/IMG_9522upr.jpg

album/News_Model_News/1368/IMG_9551upr.jpg

album/News_Model_News/1368/IMG_9593upr.jpg

album/News_Model_News/1368/IMG_9742upr.jpg
 

Vystavují:
Radovan Čerevka (SK), Pavlína Fichta Čierna (SK), Janka Duchoňová (SK), Alena Foustková (CZ), Mandy Gehrt (DE), Grandhotel Cosmopolis (Svět/World), Zahra Hassanabadi (IRN/DE), Oto Hudec (SK), Lukáš Houdek (CZ), Mario Chromý (SK/CZ), Daniela Krajčová (SK), Ilona Németh (SK), Kristián Németh (SK), Nová věčnost (CZ), Martin Piaček (SK), Dan Perjovschi (RO), Tomáš Rafa (SK), Oliver Ressler (AT), Birgit Rüberg (DE), Kateřina Šedá (CZ), TOY_BOX (CZ), Ján a Olja Triaška (SK), Eliška Vrbová (CZ), Anna Witt (DE/AT), Tobias Zielony (DE), Artur Żmijewski (PL)
Kurátorka: Lenka Kukurová
Architekt výstavy: Milan Mikuláštík
Produkce: Eva Čech Valentová

 

Strach z neznámého

Národní technická knihovna

01.02. - 31.03.



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!