Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Chcete zažít pařbu o Vánocích, nebo nakoupit dárky?

doporučujeme | 9. 12. 2016

Zásadní otázka před třetím adventním víkendem zní - UŽ MÁTE DÁRKY?
ANOBěžte si zabruslit! Můžete třeba na střechu obchoďáku, na Letenskou pláň nebo pod žižkovskou raketu.
NE ➥ Už ve čtvrtek začala prodejní výstava designSUPERMARKET. V pěti patrech Kafkova domu jistě nějaký prezent seženete. A pokud ne, tak...

[clanky4/keepcalm.jpg]

KDE ZALOŽIT NA VÍKEND UŽ V PÁTEK?

Cesta z města vede přes Radotínské koupaliště. Plavky nechte doma, raději si vezměte dva zapalovače, protože tohle bude romantika. Nebo jste zváni na unikátní vernisáž výstavy, kde vedle sebe budou obrazy profesionálů a amatérů. A teď kdo s koho? My v CityBee jsme si tento týden užili své, teď je řada na vás, abyste okusili alespoň filmovou Pařbu o Vánocích. (Z té vás hlava rozhodně bolet nebude…)

 

KAM VYRAZIT V SOBOTU

Ačkoli na sobotu hlásí oteplení až k 10 stupňům Celsia, Dyzajn market zima se prostě konat bude! Po celý víkend najdete na Piazzettě Národního divadla asi 300 prodejců. Nicméně pokud byste nějaký umělecký artefakt chtěli zadarmo, zaskočte do Kavárny co hledá jméno.
V sobotu se můžete stát součástí historie televizního pořadu AZ kvíz a zakusit nemilosrdnou pyramidu otázek na vlastní kůži. Když vydržíte v Edenu až do večera, odmění vás ohňostrojem.

clanky4/vzducholod_3_fotoJanSlavik(C)DOX-kopie.jpg 
Vzducholoď Gulliver nad DOXem. Foto: Jan Slavík.

KDE SI V NEDĚLI ODPOČINOUT?

Třetí adventní neděli můžete nakousnout v novém holešovickém bistru Phill's Corner, kde pořádají brunch. Cestou odtamtud se rozhodně stavte v DOXu, kde se světu představí úžasná 42 metrů dlouhá vzducholoď parkující na střechách místní galerie. Mánes hostí to nejlepší z české vegan gastronomie a zároveň pořádá údajně největší vánoční veggie trhy. 

news

10 tipů na originální VÁNOČNÍ DÁRKY (2. díl seriálu) 

ROZHOVOR s nejlepším českým barmanem

39 nových podniků, které byste měli navštívit

Svařené pivo: Prasárna? Určitě. Ale děsně dobrá!
 

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!