Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Mistrovství ČR v aerobiku se blíží: Největší drama slibuje kategorie žen

advertorial | 20. 9. 2016

Špičkové sestavy předvede letos na mistrovství České republiky celkem 833 závodníků. Šampionát odstartuje v pražské Aréně Sparta v pátek 30. září a vyvrcholí velkým finále v neděli 2. října 2016. Na programu jsou sestavy v kategoriích Sportovní aerobik, Fitness aerobik, Aerobic Team Show a Aerobik Group Performance. Ti nejlepší na konci října změří své síly na světovém šampionátu ve Vídni.

clanky4/trioFITNESSSTUDIOLOUNY.jpg Foto: Jaroslav Appeltauer ​

„Očekáváme, že o velkou obhajobu titulu mistryně České republiky v kategorii žen se pokusí Kristýna Zahradníčková z Fitness studia Louny, která letos navíc získala bronzovou medaili na mistrovství Evropy. Netrpělivě očekávaný je také výkon Adély Citové, která je rovněž kandidátkou na medailové umístění díky svému letošnímu úspěchu na mistrovství Evropy, kde získala stříbrný kov, ačkoliv se velkého mistrovství v této kategorii účastnila poprvé; byla tak velkým překvapením,“ říká Jana Havrdová, prezidentka Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz. 

Zajímavostí je, že obě závodnice patří do stejného klubu a tréninky mají společné. “Jsme sice soupeřky, ale motivujeme se navzájem k lepším vykonům a dokonce si vzájemně říkame chyby a snažíme se pomoct si v různych prvcích,” podotýká Kristýna Zahradníčková, která se - pokud počítáme i kadetskou a juniorskou kategorii - bude o zlato ucházet už posedmé.

V kategorii Fitness Step Grande se o horké chvilky na pódiu jistě postarají loňské mistryně z Oxygenu Příbram. Překvapit ovšem může také trio z Fitness studia Louny, které je pro letošní rok v jiném složení – jsou to loňské juniorské mistryně, které se poprvé utkají s konkurencí v dospělé kategorii.

clanky4/MANIAKHAVIROV.jpgFoto: Jaroslav Appeltauer ​

VSTUPENKA DO VÍDNĚ
Mistrovství České republiky vypukne již v pátek 30. září ve 14 hodin, kdy budou probíhat základní kola. V sobotu je na pořadí semifinále pro všechny soutěžní a věkové kategorie a v neděli pořadatelé očekávají v pražské Aréně Sparta na Podvinném Mlýnu velké finále za tradiční velké podpory fanoušků.

Ti nejlepší se pak vydají čtrnáct dnů poté (18. až 21. října 2016) do Vídně na Mistrovství světa.

 

Mistrovství ČR v aerobiku

Český svaz aerobiku, fitness a tance …

30.09. - 02.10.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!