Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Fanděte sportovcům! 5 míst, kde Praha žije olympiádou

doporučujeme | 14. 8. 2016

Jasně, fandit Zuzce Hejnové nebo Báře Špotákové můžete přímo v Riu nebo taky doma na gauči před televizí. Co ale takhle něco mezi tím? Našli jsme pro vás pět míst v Praze, kde se vám bude líbit, ať už jste mega fanda vodních sportů, fanynka gymnastiky nebo rodič malého fotbalisty.

olympiada.jpg
 

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-01.jpgFandící místo pro všechny 

 

Rio v Praze 5

Městská část Praha 5

08.08. - 19.08.

Na smíchovské náplavce si na své přijde úplně každý. Kromě sledování sportovních klání na velkoplošné LCD obrazovce tu můžete některé z olympijských sportů i sami vyzkoušet. Každý den tu od 19.30 hodin hraje vybraná kapela. A kdo ví, když budete mít štěstí, potkáte tu i sportovce, kteří v minulosti úspěšně reprezentovali naši zemi.

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-02.jpgPovzbuzujte s partou kámošů

 

Rio2016 - Fandíme ve Žlutých lázních

Žluté lázně

10.08. - 21.08.

Sledujte Olympijské hry v Blue Burger Baru, Pizzerii Giallo nebo v Tančírně ve Žlutých lázních. To, co okoukáte od sportovců, můžete hned vyzkoušet na beachvolejbalových kurtech nebo třeba u pingpongových stolů. 

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-03.jpgPánové fanděte, dámy ať nakupují

 

Obchodní centrum Quadrio

Obchodní centrum přímo nad stanicí metra B, Národní třída....

Fan Zone Czech Team v Quadriu je ideálním místem pro páry. Pokud totiž holky začne sport nudit, mohou vyrazit po nákupech. Pánové mohou dál fandit nebo zkoušet virtuální realitu či hru na minipingpongových stolech. Fan Zone je otevřena každý všední den od 8:00 do 21:00 a v sobotu od 9:00 do 21:00.

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-04.jpgZdravé fandění (nejen) pro dámy

 

Ristorante GamberoRosso

Pravá Itálie v centru Prahy....

Restaurace GamberoRosso se vytáhla s Olympijským degustačním menu. Sledovat sportovní utkání tu můžete nad uzeným pstruhem s letním bramborovým salátem, jáhlovým rizotem nebo steakem z hovězí svíčkové. Dezert bude z kokosového mléka, medu, vanilky a agaru s čerstvým ovocem.

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-05.jpgVy držte palce, děti palečky

 

Palečkovic Fanzóna

Česká spořitelna, a.s.

08.08. - 19.08.

S dětmi vyrazte fandit do Palečkovic fanzóny před centrálu České spořitelny u metra Budějovická, a to kdykoliv ve všední den od 8. do 19. srpna od 11 do 18 hodin. Najdete tu kavárnu, fotokoutek, ale i skákací hrad. Oslavovat se tu budou medaile českých sportovců a vy osobně můžete slavit, třeba až tu objevíte talent vaší ratolesti.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!