Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Jděte se klouzat! Je tu na skok obří vodní skluzavka

doporučujeme | 5. 8. 2016

Ačkoli prázdniny se přehouply do své druhé půlky, není čas zoufat, naopak byste to měli vzít jako impuls jít si pořádně užít i tu druhou část léta. I o víkendu bude rozhodně co objevovat!

Celovíkendový klouzavý tip 
Připadáte si na klouzačky moc staří/rozměrní/seriózní? Až uvidíte téměř 200metrovou vodní skluzavku, na zábrany rychle zapomenete! Tahle nejdelší bláznivina, co kdy byla v Praze, navštíví Malešický park a doprovodí ji další vylomeniny jako bumper bally.

Hry bez hranic
Klouzat se budete moci sami, s kamarády i v noci. Lístky kupujte v předprodeji.

Pátek večer
Stojí, vtipkují a vy se za břicho popadáte – zajděte si na Stand-Up Show na Náplavce. Caffe Pavilon Grébovka se promění v loupežnické doupě, tak nahoďte drsný výraz, pár zkažených zubů a roztočte to na loupežnickém bále. Nebo si v Bio Oku doplňte základy filmografie, vysílají kultovního Barbara Conana.

Sobota
Peněženky připravit, vyrážíme shopovat! U Národního divadla rozprostře své stánky milovaný Dyzajn Market. Znovuobnovená tradice Žižkovských trhů láká tentokrát všechny milovníky doplňků pro dům, byt a zahradu. Večer pak odplujte na vlnách drum&bassu při lodní afterparty Let It Roll.

newsletter2/32_dyzajnmarket.jpg
Dyzajn Market, to je 180+ designérů, jídlo, pití, workshopy i doprovodný program.

Neděle
Na nevšedním místě vyrostl nevšední stan. Zajděte si do Přístavu 18600 do novocirkusového šapitó. Kromě představení vás nějaké ty kejkle i naučí. Nebo vemte babičku a dědečka do kola v Tiskárně na Vzduchu. A před Cross Clubem se koná předposlední Street Food Jam a večer to tam rozparádí chutné Čokovoko.

newsletter2/32_cirkus.jpg
Studenti evropských cirkusových škol předvedou, co se naučili, při víkendovém Cirkus Laboratorium.

Pro děti
Máte zvířátko? A co asi dělá, když nejste zrovna doma? Nakoukněte do tajného života mazlíčků v kině Cinestar na Andělu, připravili pro vás i tombolu, soutěže a další zábavu. A kdo má pro strach uděláno, ať vyrazí na muzikálovou pohádku o začarovaném lese nebo na výlet parníkem s vodníkem.

Akce mimo Prahu
Za pražskými humny se bude o víkendu extrémně skákat do vody na Highjumpu a extrémně pařit na Sázavafestu.

news

Kam vyrazit v srpnu v Praze zadarmo?
Zahrajte si beach! Víme kde všude
Letňáky pro Pražáky
Zchladí vás! Velký přehled pražských koupáků

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!