Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Půlka prázdnin v trapu! Dožeňte, co se dá

doporučujeme | 29. 7. 2016


Prázdniny buď máte, nebo na ně nostalgicky vzpomínáte, zatímco vytváříte hodnoty v zaměstnání. Užijte si společně víkendový přelom prázdnin a tančete, blázněte a nasávejte atmošku Středomoří. 

Tančírna, Circus Problem, Středomořský piknik
Tančírna, Circus Problem, Středomořský piknik a další prázdninové akce. 

Pátek večer
Není důvod smutnit, berte přelom prázdnin s nadhledem. Nejlépe vám to půjde ze střechy Hotelu InterContinental při ojedinělé párty Prague Rooftop Festival. Sukně roztočte a kšandy našponujte ve Stromovce na Tančírně. A horkokrevnou směsici latino-rock-balkan music v mezinárodním podání nasajte na parketu Jazz Docku.

newsletter2/31_praguerooftop.jpg
Festival pražských střech odchytíte v pátek na InterContinentalu a v sobotu na Fashion Clubu.

Sobota
Do zkrouhnutého prázdninového provozu MHD v sobotu navíc zasáhne triatlon Triprague. Nemějte mu to za zlé a přijďte zafandit a obdivovat závodníky. Středomořské dobroty a profi rady michelinského šéfkuchaře si užijete při pikniku v Botanické zahradě. A Pragovka bude celý den křtít své nové venkovní prostory – těšte se na vernisáž, graffiti a hip-hop stars.

Neděle
Viadukt v Karlíně ožil, už jste byli na některé z akcí? Zkuste třeba nedělní blešák. Na Pivovarské lodi Kapitán vás rozpohybuje parta punkových klaunů Circus Problem, která kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat i laciný pop. A kdyby náhodou pršelo, schovejte se v kině na premiéře další mise agenta bez minulosti Jasona Bournea.

newsletter2/31_viadukt.jpg
Negrelliho viadukt je zázemím pro dobrou hudbu, jídlo, beach volejbal... Nevěříte? Tak tam běžte.

Pro děti
Dřímá ve vašem potomstvu umělec? Nechte ho realizovat při DOXíkově dětském dni  plném uměleckých dílen. Po retro počítačových hrách pořádá Národní muzeum den retro stavebnic. Dílky stavebnic MERKUR, SEVA nebo ALFA budete muset nechat chvíli na hraní i dětem. Odvážnější ratolesti se mohou vrhnout rovnou na krocení duchů – premiérově v kinech. 

news

Nováčci na pražské scéně: Bary, kavárny, restaurace
Zahrajte si beach! Třeba i zadarmo
Letňáky pro Pražáky
Zchladí vás! Velký přehled pražských koupáků

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!