Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Cvičení vám změní život. Staňte se instruktorkou.

advertorial | 30. 5. 2016

Baví vás cvičení a rády byste se tím živily? Získejte patřičné znalosti i dovednosti na rekvalifikačních kurzech Školy fitness profesionálů Českého svazu aerobiku a fitness. Nabídka je natolik pestrá, že si vybere každý: Aerobik, Bodystyling, Body and Mind, Pilates, Fitness, Cvičení seniorů, jóga, můžete se stát trenérem sportovního aerobiku anebo se můžete zaměřit na cvičení pro děti a mládež. Přinášíme vám několik příběhů žen, kterým tyto kurzy doslova změnily život...

websize_instructor_with_class_practicing_yoga_in_fitness_studio_imagio49893825.jpg

Změnily životní styl i práci

“Díky trenérskému kurzu s mezinárodní školou Fitness profesionálů FISAF.cz mě zaměstnali v dámském fitness. Bez patřičného certifikátu bych tuhle práci nemohla dělat. Touto cestou jsem začala hlouběji vstupovat do oblasti různých odvětvích sportů. Až jsem se fyzičkou vypracovala do závodů Spartan Race a stala se trenérem Holešovského Regionu. Tahle komunita lidí mě nakopla do života natolik, že mi změnila styl života od základů co se týká stravování, trénování a pohledu na mou odvedenou práci. Zjistila jsem navíc, že práce, kterou díky kurzu mám, dělá lidi štastnější,” říká Eva Hačundová, která loni absolvovala rekvalifikační kurz Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz Instruktor bodystylingu.

Odvahu pro změnu v životě přinesl kurz Školy fitness profesionálů FISAF.cz i Ireně Šulcové. “Dříve jsem pracovala v kanceláři. Nyní jsem šestým rokem na rodičovské a přemýšlím, jestli zvládnu vrhnout se do něčeho svého či alespoň při polovičním úvazku. Při mateřské jsem se stala lektorkou strolleringu, takže jsem si musela udělat různé kurzy, abych mohla předcvičovat a dostala se tak ke kurzům Fisaf.cz. Se sousedkou jsme založily lesní školku, Vedu pár kurzů, sportovních, tvořivých, přírodně naučných a hlavně v přírodě. Chystáme spuštění projektu Hrajeme si venku.”

To Tatiana Rambousková, další z účastnic kurzů Školy fitness profesionálů FISAF.cz si dokonce po jeho absolvování s kolegyní otevřela vlastní studio na Andělu Dance & Yoga, úspěšně už rok fungují a nyní se dál vzdělává a pracuje na získání certifikátu instruktor pilates.

ImagovefotocvicenifotoImagio.cz.jpg
 
Kurzy plné teorie, praxe i základů podnikání

Kurzy Českého svazu aerobiku a fitness Fisaf.cz   nabízí kvalitní vzdělávání se špičkovými fitness odborníky, ale navíc tady nechybí velké množství praktických lekcí, potřebná výuka anatomie nebo základy podnikání ve fitness profesích a součástí kurzu jsou také individuální konzultace, které absolventi velmi oceňují.

“Všechny naše nabízené kurzy jsou rekvalifikační, tudíž po absolvování předepsaného počtu vyučovacích hodin a závěrečných zkoušek obdrží absolvent Osvědčení k vystavení živnostenského listu na vázanou živnost – Poskytování sportovních a tělovýchovných služeb na dobu neurčitou,” vysvětluje Jana Hubačová z Českého svazu aerobiku a fitness Fisaf.cz. V letošním roce jsme se i již některými našimi rekvalifikačními kurzy zapojili i do Profesních zkoušek v rámci Národní soustavy kvalifikací.

websize_group_of_friends_on_treadmill_with_thumbs_up_imagio28269542.jpg

A kdo se do těchto kurzů může přihlásit? Každý, kdo má rád pohyb a zdravý životní styl. “Myslíme si, že právě lidé hledající pracovní uplatnění, především maminky na mateřské dovolené či po jejím skončení mají po našem vzdělání možnost skloubit zaměstnání s povinnostmi vyplývající z péče o dítě. Tato cílová skupina po skončení mateřské dovolené často nemůže vykonávat  svojí dřívější práci, a to především z důvodu časové náročnosti. Práci instruktora skupinových forem cvičení je ideálním řešením – protože ji lze vykonávat pouze několik hodin týdně a postupně např. jak děti vyrůstají počet hodin zvyšovat. Nabízíme kvalitní vzdělávání se školou, která má více než 18letou tradici, a tým profesionálních lektorů,  kterou prošlo stovky úspěšných klientů,” dodává Jana Hubačová.

Rekvalifikační kurzy Školy fitness profesionálů FISAF.cz jsou hlavním článkem plánovaného projektu, jehož cílem je dovést zapojené osoby k  založení si vlastní živnosti. “Takto kvalifikovaní lidé jsou ve fitness centrech velmi žádáni a podle našeho průzkumu mezi absolventy najdou téměř vždy pracovní uplatnění.”
 
Uplatnění v ČR i zahraničí
Škola fitness profesionálů Českého svazu aerobiku a fitness Fisaf.cz pořádá špičkové rekvalifikační kurzy v tomto oboru od roku 1997. Nyní nabízí 9 rekvalifikačních kurzů, z nichž nejoblíbenější jsou  Aerobic Instruktor , Body and Mind , Bodystyling Instruktor, Pilates, Jóga, Instruktor pohybových aktivit dětí a mládeže. Všechny rekvalifikační kurzy jsou akreditovány u MŠMT ČR. Všechny kurzy jsou realizovány dle mezinárodně platného vzdělávacího programu FISAF International a jsou přizpůsobeny potřebám i tradicím vzdělávacích programů v České republice. Uplatnění však najdete i v zahraničí, protože zde můžete získat mezinárodní diplom Certified Instructor Fisaf International. 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!