Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Holky cirkusačky, novinka v Krymské a apríl!

doporučujeme | 28. 3. 2016

Teď skončily Velikonoce a už tu je apríl. Ještě předtím, než si na konci týdne vystřelíte ze svého partnera a dostanete se tak do problémů, skočte ochutnat jídlo do nových podniků, zajděte na koncert nebo na saunový festival. Po 1. dubnu vás totiž možná čeká tichá domácnost a nebude už s kým vyrazit ven.

FotorCreated%2821%29.jpg

Úterý

Xindl X a kapela UDG jedou společné turné, na které přizvali ještě písníčkáře Voxela. V Lucerna Music Baru si pánové střihnou hned dva koncerty (druhý hned ve středu 30. 3.).  Každá formace odehraje vlastní koncertní set, ale hrát se bude i společně.

 

Xindl X + UDG + Voxel

Lucerna Music Bar

29.03. 20:00

Středa
Mladí Ladí Jazz, takže se i vy nalaďte na jazzovou notu a zajděte na některý z koncertů mladých talentů. Hvězdou festivalu bude teprve jedenadvacetiletý Brit Jacob Collier, který už si zahrál s takovými hvězdami, jako jsou Quincy Jones, Herbie Hancock, Chick Corea či Becca Stevens.

 

Mladí ladí jazz 2016

Nerudný Fest

30.03. - 28.04.

Čtvrtek
Kousek od Tylova náměstí se poslední březnový den otevírá Salt'n'pepa Kitchen & Shop s perfektními hamburgery. Už tedy nebudete muset čekat, až na farmářské trhy nebo někam jinam přijede Salt'n'Pepa Foodtruck, ale budete moci jít na dlabanec na jedno místo a kdykoliv jen budete chtít.

 

Le Grande Opening Salt'n'pepa Kitchen & Shop

Salt'n'pepa Kitchen & Shop

31.03. 16:00

Všechno umí, nikdy se nevzdávají a vaše děti je milují?  Ano, řeč je o dvojici "šikulů" Patovi a Matovi. Tihle extra ňoumové, blázni a postrachy všech domácností se teď chystají řádit v kinech. Celovečerní film pro celou rodinu dostal název Pat a Mat ve filmu.

 

Pat a Mat ve filmu - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

31.03. - 03.04.

Pokud se vám jaro prozatím zdá poněkud chladné, skočte se ohřát do Aquapalace Praha. V rámci mezinárodní soutěže saunových ceremoniálů vás tu čeká zážitkové saunování, saunové ceremoniály, divadlo, animace nebo saunová show.

 

SaunaFest 2016

Aquapalace Praha

31.03. - 03.04.

Pátek
V pátek sice bude apríla, ale otevření nové restaurace Jam and Co. žádným aprílovým žertíkem není. Na otvíračku se zodpovědně chystají už nyní, takže jestli jste v Krymské cítili vůně exotické Asie, tak se vám to nezdálo.

 

Otevření Jam and Co.

Jam and Co.

01.04.

Zda se náhodou nejedná o aprílový vtípek, už si tolik nejsme jistí u akce s názvem Hot Wings v menze. Nebo už jste snad někdy zažili, aby hrála hudba k jídlu ve studentské menze?

 

Hot Wings v menze

Menza Právnická

01.04. 12:30

V KC Vozovna nachystali speciální aprílový program. Děti se mohou těšit na pohádku Vlk a hlad nebo dílničky, dospělí třeba na koncert Střídmých klusáků - kluků hrajících smutné písně plné lásky a naděje, která umře, ale naposled. Vstup zdarma.

 

Apríl ve Vozovně

Vozovna

01.04. 10:00

Ženy budou od pátku do neděle létat vzduchem, točit se na laně nebo si ze sebe dělat srandu ve Mlejně. Začíná tam totiž mezinárodní festival současného cirkusu Fun Fatele. Na jevišti očekávejte dámy, do hlediště může kdokoliv.

 

Fun fatale

Mlejn

01.04. - 03.04.

Vyzkoušejte tento nový podnik:
Naším sportovním tipem na tenhle týden je Lezecká stěna Třináctka. Otevřena byla teprve nedávno, takže ceny jsou nízké, stěny neokopané a personál stále plný energie. 

 

Lezecká stěna Třináctka

V novém přístavku spotovního centra Jeremi na Praze 5 vyrostlo moderní lezecké...

Novinky v kinech:

 

Ve sklepě - Premiérový víkend

Film Europe

31.03. - 03.04.


 

Táta je doma - Premiérový víkend

CinemArt

31.03. - 03.04.


 

Teorie tygra - Premiérový víkend

CinemArt

31.03. - 03.04.


 

My tři, nebo nikdo - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

31.03. - 03.04.


 

Schneider vs. Bax - Premiérový víkend

Film Europe

31.03. - 03.04.


 

Lekce - Premiérový víkend

Film Europe

31.03. - 03.04.


 

Pat a Mat ve filmu - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

31.03. - 03.04.

Divadelní premiéry:

 

Vypravěč - Premiéra

Palác Akropolis

29.03. 20:00


 

Jako břitva (Němcová) - Premiéra

Stavovské divadlo

31.03. 19:00


 

Ministr a Anděl - Premiéra

Vršovické divadlo MANA

31.03. 19:30


 

Cock - Premiéra

Divadlo v Řeznické

01.04. 19:00


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!