Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Vítej, jaro! Jsi to ty?

doporučujeme | 18. 3. 2016


Celovíkendový ptačí tip: Jedna vlaštovka jaro nedělá, ale hned několik jarních akcí na CityBee už ano. I když nám vrabci vycvrlikali, že ani na první jarní den se počasí moc neumoudří. Tak oblečte péřovky (z husího peří) a vyrazte na jarní trhy, jarní jarmark nebo jarní Dyzajn market. A kdo se už nemůže dočkat velikonočních vajíček (slepičích), nechť se pídí po velikonočních akcích, některé mají týdenní předstih. 

newsletter2/jaro.jpg
Víkend plný jarních akcí při zimních teplotách.

Pátek večer
Tento pátek se odstupňujte podle věku. Musíte šprtat na zkoušky, přežívat kolejní chodbovice a jíst blafy v menze? Tak si spravte náladu na Studentské noci. Kdo už má školní léta dávnou za sebou, může na ně aspoň zavzpomínat na koncertě devadesátkových legend. A jestli patříte tak nějak mezi, zkuste Žižkovskou noc.

Sobota
Sobota proběhne ve jménu monstr akcí. U Národního divadla bude klepat kosu 300 designérů z Česka i ze světa. Na smíchovské náplavce proběhne Polívkování (o událost má na Facebooku zájem neuvěřitelných 15 000 lidí!). A kdo nechce mrznout venku, má k dispozici kinosály s Febiofestem – vyzkoušejte i jeho hudební odnož, koncerty jsou zadarmo.

newsletter2/polivkovani.jpg
Po úspěšném prvním Polívkování je o druhý ročník obrovský zájem.

Neděle
Kromě vítání jara připadá na neděli také Den Vltavy. Povozíte se na lodích a seznámíte s námořníky, potápěči a dalšími vodomily. Nebo se vydejte do Archy, sice nikam neodplujete, ale uvidíte finálová klání mistrovství Evropy v yoyování. Pro návštěvníky je zdarma afterpárty v Rock Café. A zadarmo se můžete vyskotačit také v Crossu na swingovém mejdanu.

Pro děti
Umíte uplést pomlázku nebo vyrobit kraslici? Jestli ne, tak si nezoufejte. Děti to místo vás naučí na velikonočních dílnách v OC Eden. Víkend bude také plný křepčení. V sobotu na karnevalu ve Spolkovém domě, v neděli během rodinného odpoledne na Žofíně.

newsletter2/velikonocnidilnyEden.jpg
Šikovné ručičky a velikonoční dílničky.

 

news

Přehled nových podniků v centru i ve vaší čtvrti
Jezte a pijte vychytaně
Kam vyrazit v březnu v Praze zadarmo?
Nej akce na oslavu 700 let Karla IV.

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!