Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Černý Most vás zve do světa pohádek!

advertorial | 9. 3. 2016

Večerníček slaví 50. narozeniny a v Centru Černý Most mu přichystali parádní oslavu. Začala sice už v pátek, ale stihnete ji, protože potrvá až do 20. března. Vstup na párty je zdarma a žádné dárky oslavenci nosit nemusíte. Naopak, čiperný klouček s novinovou čepicí a štosem papírů obdaruje vás.

KopiesouboruVECERNICEKSLAVINAROZENINY-INSTALACEKUCERA_20150530_MG_5901%28kopie%29.jpg

Zatímco si dospělí budou prohlížet výstavu České televize Večerníček slaví 50., mohou si děti zaskotačit v boudě maxipsa Fíka, třídě Macha a Šebestové nebo klobouku Boba a Bobka. Je pro ně také nachystáno několik tematických workshopů. Skládat se budou večerníčkové čepice, zkoušet pak jednoduché animace nebo kreslení na tzv. ultrafány, fólie užívané při fázování animací.

vecj%281%29.jpg

Chybět nebudou ani autogramiády, tradiční Večerníčkova fotokostymérna, kvízy, scénky, písničky, promítání večerníčků a samozřejmě odměny pro malé návštěvníky. Aby toho nebylo málo, v sobotu 19. března oslaví narozeniny i Rákosníček. Popřát mu přijde záplava gratulantů ze Studia Kamarád.



S návštěvou téhle narozeninové oslavy neváhejte. Proč? Protože to je jediná párty, kde při příchodu dětem rukou potřese Rumcajs s Cipískem a až budou odcházet, na rozloučenou jim zamává Maková panenka, Krteček nebo Ráskosníček.

Více informací naleznete ZDE.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!