Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

10 akcí, které potěší i ty, co na Valentýna nevěří

doporučujeme | 10. 2. 2016

Ať už je pro vaši lásku Valentýn jen "hloupej americkej svátek", nebo očekává, že se něco bude dít, vždy ho (nebo ji) můžete něčím překvapit. Víme o spoustě valentýnských, i tak trochu neromantických akcích, které udělají z nadcházejícího víkendu skvělý zážitek!

Připravila: Petra Šarešová

valentyn2.jpg


Co potěší pány

Máte doma milého, který při slově Valentýn či romantika dostává tik do všech částí těla? Netrapte ho a tentokrát vyberte pecku, která jej storpocentně uchvátí.

Do kina na animáky
Pokud chcete svého partnera opravdu potěšit, zapomeňte na romantické filmy. Radši ho vezměte do Rock Café na speciální promítačku animáků. Troška lásky tam bude taky!

 

Valentýnská AniPromítačka

Rock Café

14.02. 19:30

Do Národního technického muzeu za 50 Kč
Víte, co jde pěkně dohromady? Muži a technika! Na Valentýna navíc ušetříte. Díky výročí znovuotevření Národního technického muzea, které připadá na 15. února, máte vstup jen za 50 korun!

 

Národní technické muzeum za 50 Kč

Národní technické muzeum

14.02. 10:00

Na fotbal
Nadcházející víkend se ponese v duchu prvních zápasů jarní části fotbalové ligy. Pokud máte doma fanouška Slavie nebo Dukly, máte vyhráno, jelikož týmy hrají doma. Sparťané si můžou udělat výlet do Zlína a Bohemáci do Olomouce.

 

FK Dukla Praha - FC Slovan Liberec

FK Dukla Praha

12.02. 18:00

Na pořádný burger
O tom, že láska prochází žaludkem, ví každý. Proto nespočet restaurací nabízí speciální valentýnská menu. Každého chlapa (i vegetariány) zaručeně potěšíte pořádným burgerem! Doporučujeme vyhlášené bistro Dish, které Ryanair zařadil mezi TOP 11 v celé Evropě.

 

Dish {fine burger bistro}

Pokud máte chuť na hodně dobrý burger, tak naše bistro je pro Vás jasná volba....

Na vycházku s vyprávěním o kurtizánách
Pokud máte doma partnera, kterému romantika nevadí, gratulujeme! Na romantické procházce Prahou se dozvíte i perličky - kteří králové byli nejnáruživější i jaký vliv na panovníky měly nejkrásnější kurtizány a milenky.

 

Valentýnská vycházka

Stověžaté příběhy

14.02. 15:00


i-beg-your-pardon-927746_1280.jpg

 

Co potěší dámy

Milí pánové, na večeři v čínském bufáči hned za rohem rychle zapomeňte a radši se inspirujte. Vybrali jsme perličky, díky kterým každá holka (i žena) bude vrnět blahem.

Do divadla na Manon Lescaut
Chcete svoji dívku zasáhnout přímo do srdce? Pozvěte ji na jeden z největších příběhů o lásce do Národního divadla. Na premiéru hry Manon Lescaut se můžete vypravit 11. a 12. února, místa jsou ještě k mání.

 

Manon Lescaut - Premiéra

Národní divadlo

11.02. 19:00

Na výstavu Titanic
Tak trošku netradiční výstava připluje do Letňan. Na začátku dostanete palubní vstupenku se jménem reálného člověka, který na Titaniku skutečně byl, na konci expozice se pak dozvíte, zda právě tento cestující tragédii přežil.

 

Titanic

PVA EXPO PRAHA

10.02. - 30.06.

Na projížďku gondolou
Nevadí, že jste svoji vyvolenou nepozvali do Paříže nebo do Benátek. Stejné zážitky můžete získat i v Praze. Na sladký polibek, italské šumivé víno a projíďku po italsku jen tak nezapomenete.

 

Polibek na benátské gondole

Pražské Benátky

14.02. 11:00

Na Snídani u Tiffanyho
Strávit Valentýna v běžném kině a v ruce třímat colu a popcorn, je trochu nuda. Překvapte partnerku klasikou - Snídaní u Tiffanyho. Vlastní stůl, pohodlná křesílka a lahev francouzského vína či Prosecca jsou jasnou výhodou.

Na večeři v oblacích
Překrásný výhled na osvětlenou Prahu, romantická atmosféra, perfektní pětichodové menu a žhavé latinskoamerické tance. Co víc si může žena na Valentýna přát?

 

Nejromantičtější Valentýn

Tower Park Praha

14.02. 16:00



DSC_0101.jpg
 

Pár akcí pro nezadané

Nemáte-li s kým strávit Valentýna, sedět doma a brečet do polštáře nemusíte. Jděte si zatancovat na Electro Swing River do Café Nona, seznámit se na Představení pouze pro nezadané do Rokoka nebo na Valentýnské vaření pro zadané i nezadané do Chefparade. A pokud chcete dát světu jasně vědět, že svátek zamilovaných není nic pro vás, vydejte se na legendární Anti-Valentine párty do klubu Roxy.
 

Další zajímavé akce:

[vali2.jpg]

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!