Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Top 10 týdne: Do 2016 vykročte odvážně, vášnivě a magicky

doporučujeme | 3. 1. 2016

Dárky jsou rozbalené, návštěvy už si v předsíni obouvají boty, a tak je pravý čas vyrazit za zábavou.  A jelikož není nad to začít nový rok stylově, doporučujeme návštěvu nového Freestyle parku, burlesku nebo procházku setmělým skleníkem plným tropických rostlin.

FotorCreated%2811%29.jpg

Pondělí

Hned v pondělí se ukáže, zda jste to s novoročními  hubnoucími a cvičícími předsevzetími  mysleli vážně. Na klasickou posilku ale klidně zapomeňte. Doporučujeme vyrazit na lyžovačku, trampolínovou skákačku nebo třeba na slackline do nového sportovního areálu Freestyle Kolbenka.

Dáváte přednost tréninku mozku před tréninkem svalů? Začněte rok 2016 v novém „jablkovém“ muzeu, které je největší soukromou sbírkou produktů společnosti Apple na světě. Najdete tu např. sbírku počítačů od roku 1976 až do roku 2012 a již brzy i vegan raw restauraci.

Úterý
Pokud vás v pondělí kompjůtry chytnou za srdce, klidně můžete hned v úterý pokračovat multimediální výstavou fotografií na Novoměstské radnici. Uvidíte 80 portrétních fotografií osobností umělců, vědců, vizionářů, politiků nebo sportovců adjustovaných v rámech RAM. Ať už to znamená cokoliv, na jen tak ledajakou výstavu fotek to nevypadá.

 

Martin Beck - Fotograf lidských duší

Novoměstská radnice

05.01. - 31.01.

Po klidných Vánocích, to chce doplnit trochu toho vzrušení. Nebojte, klidně můžete doplňovat jen zprostředkovaně na přednášce Dana Přibáně. Ten vyrazil v trabantu napříč Tichomořím, ačkoliv málokterý Čech by se stejným autem vydal dál než jen na kraj města. Jak to šlapalo, jak moc pršelo a co se všechno se cestou pokazilo? To vše se dozvíte v kině Dlabačov.

 

Trabantem napříč Tichomořím

Dlabačov

05.01. 20:00

Středa
My tři králové jdeme k vám… K+M+B letos na Dobešce neznamená jen Kašpar, Melichar a Baltazar, ale je to i Královská koruna vyrobená během papírových dílen + Muzika od Yellow Sisters  + Bezva průvod malých králů a královen na vyhlídku. Vstupné na Tříkrálovou oslavu je 30 Kč.

 

Tříkrálové odpoledne na Dobešce

Divadlo Dobeška

06.01. 16:30

Čtvrtek
Žádné kulisy, kostýmy, žádné role ani připravené skeče. Underground Comedy je plná komiků, kteří jsou zároveň individualitami i svébytnými tvůrci. Sedí tahle charakteristika i na vás? Potom můžete v Rock Café po skončení hlavního programu vystoupit i vy. Pódium vám bude patřit celých 5 minut.

 

Underground Comedy Night

Rock Café

07.01. 20:00

Pátek
Ježíšek už narozky měl a v pátek je oslaví i nejslavnější detektiv všech dob Sherlock Holmes. Bude mu 162 let. Narozeninová párty se odehraje v knihovně a přijdou na ni odborníci na slovo vzatí, herci i fanoušci detektivek. Až se rozbalí dárky, ukáže se, co má Sherlock Holmes v šatníku, nebo třeba co rád jí. 

 

Čaj se Sherlockem Holmesem

Městská knihovna v Praze

08.01. 17:00

Pokud váš obývák ani s vánočním stromkem a po návštěvě vašich synovců a neteří nepřipomínal džungli, zajděte do skleníku Fata Morgana v Botanické na některou z večerních prohlídek, které startují už tento pátek. Tady džungli uvidíte. Vychutnejte si tajemnou atmosféru s tropickými rostlinami, kuňkáním drobných tropických žab i intenzivní vůni rostlin.

 

Džungle, která nespí

Botanická zahrada hl. m. Prahy

08.01. 18:00

Silvestrovská párty vám nestačila? Potom oblékněte nejpohodlnější spoďáry, obujte nejfajnovější taneční polobotky, namasírujte játra a vyrazte do Stormu na mejdan s názvem Den Péra. Své prudérní já nechte doma, v klubu totiž budou stylové dekorace, budou se hrát Péro hry a chybět nebude ani Péro maskot.

 

Den Péra 2016

Storm Club

08.01. 21:00

Nejen ve Stormu se v pátek rozhoří vášně a nejen tam bude ve vzduchu cítit sex. V Royalu se chystá první Prague Burlesque Show roku 2016. Návštěvníky čeká drama, noc plná svádění a striptýzu. O afterparty se postará DJ Love Decoder.

 

Prague Burlesque Royal

ROYAL

08.01. 21:30

Novinky v kinech:

 

Zkáza krásou - Premiérový víkend

Aerofilms

07.01. 15:00



 

Joy - Premiérový víkend

CinemArt

07.01. 15:00


 

Les sebevrahů - Premiérový víkend

FALCON a.s.

07.01. 15:00


 

Osm hrozných - Premiérový víkend

Forum Film Czech, s.r.o.

07.01. 15:00


 

Pan Bezchybný - Premiérový víkend

Film Europe

07.01. 15:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!