Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
ledna

Pan Bezchybný - Premiérový víkend

Film Europe

zpět na výpis akcí
 

Francouzský thriller.

Datum:07. 01. 16
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie: Yann Gozlan
Scénář: Yann Gozlan, Guillaume Lemans
Kamera: Antoine Roch
Hudba: Cyrille Aufort
Hrají: Pierre Niney, Ana Girardot, André Marcon, Valeria Cavalli, Thibault Vinçon, Marc Barbé, Eric Savin, Frédéric Pellegeay, Karina Beuthe, François Rabette, Ludovic Berthillot, Laurent Grévill, Romain Gary (a.z.), Michel Houellebecq (a.z.), Yann Moix (a.z.)

Pětadvacetiletý Mathieu se touží stát respektovaným literárním autorem. Přes veškeré úsilí se mu ale zatím nepodařilo nic vydat a na živobytí si vydělává ve stěhovací agentuře. Jeho osud se změní v okamžiku, kdy náhodou najde rukopis nedávno zemřelého osamělého muže, který se rozhodne vydávat za svůj. Stává se vycházející hvězdou francouzské literární scény, ale očekávání ohledně jeho dalšího románu jsou čím dál tíživější. Mathieu se stále hlouběji zamotává do spirály podvodů a lží.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: