Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
března

ZAVŘENO: Extrémní orchideje: Miniatury a obři

Botanická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Výstava ve skleníku Fata Morgana představí exotický svět orchidejí a Ekvádoru 

Začátek:06. 03. 20
Konec:22. 03. 20
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Březen 2020 bude opět patřit podivuhodným květům orchidejí. Tentokrát se za nimi vydáme do Jižní Ameriky, do země přímo na rovníku. Stejně extrémní, jako krajina od hladiny moře po trvale zasněžené vrcholy And, jsou i zdejší orchideje – miniaturní i gigantické.

Výstava orchidejí je každý rok jiná, aranžmá se mění a nikdy se neopakují. Tentokrát skleník Fata Morgana ožije barvami Ekvádoru, orchideje nížin a hor propojí indiánské motivy a návštěvníci ucítí i blízkost živé sopky.

Partnerem výstavy je firma Preciosa, kterou s Ekvádorem spojuje výroba skleněných korálků a šperků.

Pro návštěvníky, kteří podlehnou kouzlu orchidejí, je opět připraven i prodej v zásobním skleníku, který zajišťuje společnost Pokojovky.cz. K dispozici bude široký sortiment kultivarů i původních druhů orchidejí dovezených přímo z Holandska, zkušení prodejci poradí vhodné rostliny začátečníkům i pokročilejším pěstitelům.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: