Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
ledna

Second Hand Bazaar

Pragovka

zpět na výpis akcí
 

Patří mezi Vaše novoroční předsevzetí protřídit si šatník a nakupovat rozvážněji?Máme pro Vás perfektní řešení.

Datum:25. 01. 20
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Rádi bychom Vás pozvali na náš bazar. Je nám totiž jasné, že ten svetr, co vám už několik let visí ve skříni už prostě nosit nebudete, tak vytáhněte nové diáře a zaškrtněte si datum 25. 1. 2020 a pozvěte své kamarády.

Co pro účast udělat? 
Napište nám na info@pragovka.com a potvrďte svou prodejní účast, doneste oblečení, které Vy už sice nenosíte, ale druhým radost udělá. Ceny necháme ve Vaší režii. 

Počet účastníků je omezen, proto je třeba registrovat se co nejdříve. Naopak, pokud jste zapsaní a rozhodnete se neúčastnit, prosím dejte nám vědět, uvolníte tak místo ostatním.

Galerie sice otevřené v tento víkend nebudou z důvodu příprav dalších výstav, ale můžete probudit umělce v sobě a účastnit se pop-upové umělecké dílny v Hub-u.

Pragovka
Tel:
Kolbenova 616/34
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: