Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
února

Půl roku sama s batohem po Jižní Americe

H55

zpět na výpis akcí
 

Cestovatelská přednáška s Kristýnou Omastovou .

Datum:12. 02. 20
Cena:100 Kč
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: poznání|cestování

Kristýna Omastová jednou konečně dala výpověď v zaměstnání a koupila si jednosměrnou letenku do brazilského Belo Horizonte. Začalo tak půlroční dobrodružství, kdy mladá Češka procestovala velkou část jihoamerického kontinentu. Autobusem, taxíkem, lodí, stopem nebo pěšky. Šplhala na šestitisícovky v Andách, strávila den v bolivijském vězení, vydala se na čtyřdenní trek do zapomenutého města Inků, pochutnala si na smaženém morčeti a několikrát málem šlápla na jedovatého hada. Přijďte vyslechnout její cestovatelskou přednášku, neboť Kristýna brzy opět sbalí batoh, vyrazí na další dobrodružství a přednášet nějaký čas nebude.

V H55 vám ale poví, jak to všechno přežila a jaká je Jižní Amerika doopravdy. Kristýna, která vystudovala iberoamerikanistiku a stihla psát dva blogy (Mnoho tváří Mexika a Kristýna está de viaje), žije v Hloubětíně, ale předtím strávila tři roky v Mexiku.

Doporučené vstupné 100 Kč, platba je možná na místě.

 

 

H55
Tel: 777 423 263
Hloubětínská 5
Praha 9, 19800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: