Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
února

Osobní strážce na Valentýna

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

And I Will Always Love Youuuuuu... Třiadvacátý film z oblíbené série projekcí cool klasik vám rozdrásá srdce Whitney a Kevinem.

Datum:14. 02. 20
Cena:150 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Frank Farmer (Kevin Costner) jako bývalý agent tajné služby chránil dva prezidenty a mnoho dalších významných osob. Teď se ale stane osobním strážcem hudební superhvězdy Rachel Marronové, která je na vrcholu kariéry (stejně jako tehdy její představitelka Whitney Houston). Ta začne dostávat od od jednoho z oddaných fanoušků bláznivé dopisy s poněkud nebezpečným podtónem. A na Frankovi je ji ochránit... Hudebně-romantická-thrillerová klasika se stala velkým hitem devadesátek, před nímž nemohli utéct diváci libovolného věku. Proč by to ale dělali, když jde o jeden z nejpůsobivějších filmů z poněkud prokleté škatulky "velká popová star to zkouší na stříbrném plátně"? Promítáme jako valentýnský speciál v rámci série Popkulturní milníky.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: