Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
ledna

Jóga mezi obrazy

Pragovka Gallery

zpět na výpis akcí
 

Pojďte dosáhnout klidu mysli a harmonie těla v jedinečném prostředí galerie, soustředící se na to nejnovější ze současného umění!

Datum:08. 01. 20
Cena:200 Kč
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: sport|jóga

Připravili jsme pro vás večerní relaxační hatha jógu.

Hledáte netradiční zážitek? A už jste někdy cvičili jógu v bývalé továrně a navíc v galerii? Přijďte načerpat kreativní energii, zbavit se stresu a na chvíli se zastavit po hektickém dni. Večerní lekcí relaxační jógy vás provede Eva Indruchová, certifikovaná instruktorka Hatha jógy, registrovaná u mezinárodně uznávané organizace Yoga Alliance. Eva se józe věnuje přes 10 let a její lekce jsou jemné a pomalé. Hlavním cílem je znovu objevit sám sebe, naučit se naslouchat svému tělu a uvolnit se. Součástí každé lekce je i závěrečná aroma relaxace. Lekce jsou vhodné pro všechny, a to včetně úplných začátečníků.

Slovo jóga znamená spojení, sjednocení, rovnováhu a vyváženost. Označuje filozofii, duchovní nauku či náboženství, používá se pro tělesná a duchovní cvičení. Vede k rovnovážnému emočnímu a psychickému stavu, k dosažení klidu mysli. Přinášíme Vám propojení jógy s inspirativním prostředím galerie Pragovka v industriálních prostorách rodícího se uměleckého centra.

Informace pro zájemce:

Termíny kurzů: 
•    Pondělí 20:00 - 21:00
•    Středa 20:00 - 21:00
•    Cena kurzu: 200 Kč/ lekce
                            1800 Kč/ 10 lekcí

Pragovka Gallery
Tel: 728 358 969
Kolbenova 923/34
Praha 9
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: