Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Silvestr v Aeru + večírek

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Poslední den v roce oslavíme tradičně s Big Lebowskim a dvěma předpremiérami: Psi nenosí kalhoty a Králíček Jojo.

Datum:31. 12. 19
Cena:od 135 Kč
Čas:15:30 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Program
15:30 Big Lebowski
18.00 Psi nenosí kalhoty
20.30 Králíček Jojo
22.30 party v předsálí

Big Lebowski je novou silvestrovskou tradicí našeho kina. A to jednoduše proto, protože film milujeme a je to nejzábavnější kultovka všech dob. Od 18.00 promítneme romantiku z S&M salónu, kterou provází nadšené reakce od uvedení na festivalu v Karlových Varech a která svou diváckou lákavost stvrdila vítězstvím cen na žánrových festivalech v Austinu a Sitgesu. Poslední projekcí tohoto roku bude zábavný dojemný a bizarní film o dětství a potřebě pozitivních vzorů aneb film Králíček Jojo od geniálního Taiky Waititiho, režiséra bravurních komedií Co děláme v temnotách, Hon na pačlověky i televizního kultu Flight of the Conchords a marvelovky Thor: Ragnarok.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: