Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
prosince

Trollové a kouzelný les - Premiéra

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Animovaný / Dobrodružný / Rodinný / Fantasy / Komedie - Norsko / Kanada, 2018, 91 min.

Začátek:19. 12. 19
Konec:22. 12. 19
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina zábava| poznání| pro děti|

Odpradávna leží kdesi v hlubokých lesích království trollů. Nikdo z nich nežere děti, ani nedrtí kameny. Mimo dosah a zájem lidí si v přítmí a stínu užívají spokojeného života a veselí pod vládou krále Gromma. Někdo má jednu hlavu, někdo dvě a někdo tři hlavy, někdo je trochu kouzelný a jiný vůbec, z někoho jde trochu hrůza, když se špatně vyspí, někdo už začíná věkem kamenět. Kryjí se před sluncem a dobře se baví. Jednoho dne ovšem oblíbený král kvůli zradě a nastražené pasti zkamení a na jeho syna Tryma čeká velké dobrodružství. S pomocí přátel musí projít zakázaným kouzelným lesem, až na hranice světa trollů a lidí, získat zpět králův ukradený zkamenělý ocas a do tří dnů ho přinést zpátky. Pak králova kletba pomine. Trym byl vždycky jeden z nejveselejších trollů, teď ale musí legrácky stranou. Stojí před ním les plný nebezpečí, nástrah a trollích strašidel.
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: