Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Late Night Shopping v Book Therapy

Book Therapy

zpět na výpis akcí
 

Neblbněte v davech v shopping centrech, nečekejte zoufale na zatoulanou objednávku z eshopu a přijďte v klidu do Book Therapy. 

Datum:20. 12. 19
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|knihy, lifestyle| Nakupování

Nevíme jak vy, ale my nemáme rádi vánoční nakupování. Všude jsou davy lidí, Mariah Carey a Wham! zpívají dokola své pecky a všechno je takové zbytečně napjaté. 

Tak neblbněte v davech v shopping centrech, nečekejte zoufale na zatoulanou objednávku z eshopu a přijďte v klidu do Book Therapy. 

Dokážeme Vám vybrat nezapomenutelnou knihu pro každého blízkého. Každého. Je nám jedno, jestli to bude dvouleté dítě, vystresovaný manažer mezinárodní korporace, čerstvě přesvědčený plant-based eater nebo máma, která miluje zahrady. A nebo vy, kdo si budete chtít nadělit něco pro sebe.

(A když budete mít chuť na víno, rádi Vám ho nalijeme; )

Book Therapy
Tel: 603 524 782
Římská 35
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: