Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
února

Comic-Con

O2 universum

zpět na výpis akcí
 

Legendární Comic-Con míří poprvé do Prahy!

Začátek:07. 02. 20
Konec:09. 02. 20
Cena:od 690 Kč
Čas:14:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| knihy, veletrhy, pro děti| Zábava

Společnosti Active Radio a.s. a Comic-Con Prague s.r.o. ve spolupráci s rádiem Evropa 2 přivezou poprvé do Prahy celosvětově nejslavnější festival popkultury Comic-Con. Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost potkat tolik herců, komiksových výtvarníků a dalších umělců na jednom místě jako nikdy dříve u nás. Comic-Con Prague proběhne v termínu 7.– 9. února 2020 v pražském O₂ universu.
Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Návštěvníci Comic-Con Prague 2020 se mohou těšit nejen na setkání s filmovými herci a dalšími umělci, ale i promítání, besedy, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také na cosplay, hraní video her, virtuální realitu atd. „To, co bývalo dřív okrajovou zábavou pro geeky, je dnes mainstreamem. Všichni známe a milujeme universa Star Wars, Star Treku, Harryho Pottera, Pána prstenů nebo třeba Hry o trůny. Věřím, že návštěvníci Comic-Con Prague budou nadšení. Výjimečná zkušenost to bude i pro náš tým NoLimits, který akci koprodukuje,“ uvádí Pavel Renčín, marketingový ředitel Active Radio.  
Tři dny pestré zábavy se zajímavými domácími i zahraničními hosty se odehrají na ploše více než 12 000 m2 multifunkčního kongresového centra O₂ universum. Účast již potvrdila hvězda světového formátu Ron Perlman, představitel filmového Hellboye. „Moc se těšíme, že představíme fanouškům tak výrazného a známého herce, jakým je právě Ron Perlman. Comic-Con Prague se zúčastní i Casper Van Dien známý například z Hvězdné pěchoty, Ian McElhinney ze Hry o trůny a další herci a herečky, komiksoví autoři, spisovatelé a jiní vzácní hosté,“ prozrazuje Václav Pravda, programový ředitel festivalu. 
Záštitu nad Comic-Con Prague 2020 převzal Zdeněk Hřib, primátor hlavního města Prahy, který o akci řekl: “Spousta z nás zná festival Comic-Con například prostřednictvím seriálu Teorie velkého třesku. Jsem rád, že podobné akce postupně vznikají i u nás v Praze, protože fanoušků popkultury a komiksů je u nás opravdu hodně.“
Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové podrobnější informace. 
 

O2 universum
Tel:
Českomoravská 2345/17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: