Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
listopadu

FAMUFEST Meets the World

Famufest

zpět na výpis akcí
 

Již na konci listopadu vypukne v Praze velké filmové klání pod záštitou FAMU.

Začátek:27. 11. 19
Konec:01. 12. 19
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina

Jedná se o speciální edici všem dobře známého FAMUFESTu, které, symbolicky 30 let od sametové revoluce, otevírá hranice českého filmu a nabídne to nejlepší ze zahraničních filmových škol.

Do Prahy zavítají studenti a pedagogové z prestižních světových filmových škol z Dánska (Film skolen), Německa (DFFB), Tchaj-wanu (Taipai National University of the Arts), Francie (Ecole nationale supérieure Louis-Lumière) a USA (Chapman University).

V rámci pěti dní budeme promítat to nejkvalitnější, co studenti z partnerských škol v posledních letech natočili, zároveň také budou mít návštěvníci možnost navštívit přednášky pedagogů i panelové diskuse, které se budou zabývat aktuálními problémy a fenomény filmového a televizního průmyslu.

Famufest
Tel: 111111111
Smetanovo nábřeží 2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: