Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
listopadu

Vánoční "Late Night Shopping"

CO.DE Coffee & Design

zpět na výpis akcí
 

Přijďte s námi oslavit první měsíce od otevření našeho concept store CO.DE coffee & design a užít si příjemnou předvánoční atmosféru.

Začátek:29. 11. 19
Konec:30. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Přijďte s námi oslavit první měsíce od otevření našeho concept store CO.DE coffee & design a užít si příjemnou předvánoční atmosféru. Na přivítanou pro vás máme sklenku prosecca zdarma a k tomu dárek 10% slevu na nákup nad 2000 Kč. A že bude z čeho vybírat!

Těšíme se na vás u nás v CO.DE na Husitské 51, Praha 3.


Come and celebrate with us the first months after opening our concept store CO.DE coffee & design and enjoy cosy pre-christmas atmosphere. As a welcome you get a free glass of prosecco and 10% off on purchase over 2000 Kč. There will be plenty to choose from!

Looking forward to seeing you at CO.DE on Husitska 51, Prague 3.

CO.DE Coffee & D...
Tel: 737541858
Husitská 143/51
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: