Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
listopadu

420people: Fairy Queen / Královna víl

NoD - Experimentální prostor

zpět na výpis akcí
 

Taneční výpověď o lásce dvou lidí, které dělí vzdálenost několika tisíců kilometrů plnou živé hudby, o kterou se postará kapela Zabelov Group.

Datum:24. 11. 19
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, hudba zábava| poznání|

Slova nejsou potřeba. Slova vás začnou napadat až s dech beroucími tanečními výkony, pružností těl, které nemají žádné limity. Jak funguje láska, které stojí v cestě tisíce kilometrů? Jak pevné pouto mezi námi musí být, abychom toho druhého neztratili?

Na tyto a další otázky odpovídá inscenace tanečního souboru 420PEOPLE.org, která vychází z autentických osobních materiálů a reálných zkušeností účinkujících.

Hudba: Zabelov Group
Choreografie: Václav Kuneš a tanečníci
Účinkují: Zuzana Herényiová, Fanny Barrouquère, Filip Staněk, Lukáš Nastišin a Václav Kuneš & Zabelov Group – Jan Šikl a Roman Zabelov
Kostýmy: Olo Křížová
Dramaturgická asistence: Natálie Preslová
Light design: Jan Mlčoch
Foto: Michal Hančovský

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: