Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
listopadu

KnihoMAP 2019

Kateřina Loukotová

zpět na výpis akcí
 

Čtete rádi? Milujete knihy? Přijďte na knižní trh KnihoMAP 2019 plný přednášek, workshopů a stánků.

Datum:30. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Čtete rádi? Milujete knihy? Přijďte na knižní trh KnihoMAP 2019

KnihoMAP 2019 je knižní trh, který se uskuteční v sobotu 30. 11. 2019 v prostorách Základní školy prof. Švejcara. Chodby školy zaplní stánky českých nakladatelství, třídy se promění v sály plné autorských besed, zajímavých přednášek a workshopů pro děti.

Hlavní program KnihoMAPu 2019

KnihoMAP 2019 zahájí Divadlo pana Pohádky s vtipným zpracování známých pohádek O Budulínkovi a O Červené Karkulce. Dětem se následně představí nový časopis Tečka. O tom, jak vzniká komiks, si s návštěvníky knižního trhu popovídá úspěšný autor komiksů Karel Jerie.

V odpoledních hodinách nám Tomáš Titěra pomůže zorientovat se v komplikovaném světě médií v rámci workshopu „Kovyho mediální svět“. Prozradí nám, jak je možné správně posoudit důvěryhodnost a účel jednotlivých mediálních sdělení.  

Pozvání na KnihoMAP 2019 přijali i studenti z Asociace debatního klubu, kteří návštěvníkům ukáží, jak se soutěží v debatování. A knižní sobotu zakončí divadlo Vousáči, kteří nás naladí na adventní čas s pohádkou Rybářův Štědrý den.

Workshopy na KnihoMAPu 2019

Pozvání na knižní trh opět přijali Klára Smolíková a Jiří W. Procházka, kteří dětem prozradí, kdo jsou knihožrouti a jak je to s knihami v knihovně.

Mirka Škardová si pro návštěvníky knižního trhu připravuje KnihoMAPí knihovničku.

Předškoláci a jejich rodiče si budou moci popovídat s uznávanou logopedkou Petrou Laurou Maxovou, která zde představí svoji knižní novinku Písmenkový detektiv.

Program již nyní najdete na webu www.mappraha12.cz. Věříme, že si přijdou na své jak děti z mateřských škol, tak žáci z prvního i druhého stupně základních škol, jejich učitelé i rodiče.

www.mappraha12.cz

ZŠ prof. Švejcara
Tel: 734416973
Mráčkova 3090/2
Praha 4, 14300
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: