Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
listopadu

Crazy Horse Tour Prague 2019

Divadlo Hybernia

zpět na výpis akcí
 

Legendární pařížský kabaret Crazy Horse Paris poprvé v Praze.

Začátek:05. 11. 19
Konec:09. 11. 19
Cena:od 1 990 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla

Letos na podzim budou mít čeští diváci možnost úplně poprvé zažít kabaret Crazy Horse Paris – jedinečný francouzský kulturní fenomén, který již 65 let přináší na světová pódia úchvatný pařížský půvab. Tento nejokázalejší pařížský kabaret přijede do Prahy v rámci svého mezinárodního turné „Forever Crazy“, které vás okouzlí od 5. do 9. listopadu 2019 v divadle Hybernia.

Program „Forever Crazy“ přináší ta nejlepší vystoupení legendárního kabaretu jako sérii dokonale esteticky a vizuálně propracovaných výstupů, ve kterých září kulturně rozmanitý soubor deseti uhrančivě krásných tanečnic s klasickým tanečním vzděláním. Celkový dojem navíc umocňují světelné efekty a projekce. 

Od svého založení v roce 1951 si kabaret Crazy Horse Paris získal slávu po celém světě díky jedinečnému stylu a unikátní schopnosti vyzdvihnout a oslavovat ženskost ve formě jiskřivých a originálních kreací. Mimořádný smysl pro krásu, vize silné a svobodné ženy, nádech nestydatosti – to vše a ještě mnohem více tvoří tento osobitý a nápaditý umělecký zážitek, který oceňují tvůrci, celebrity i diváci z řad široké veřejnosti a který potěší ženy stejně tak jako muže.

Jednotlivá vystoupení podtrhuje originální hudba a stylové kostýmy, jež během let vytvářeli naši vlastní kostyméři i světově proslulí návrháři, mimo jiné Paco Rabanne, Loris Azzaro, Karl Lagerfeld, Emmanuel Ungaro či Azzedine Alaïa. Oblíbený návrhář obuvi slavných Christian Louboutin osobně pro tanečnice navrhl ikonické boty s červenou podrážkou, které zdobí fantasticky opulentní program „Forever Crazy“ jako pomyslná třešnička na dortu.

Kabaret Crazy Horse Paris již okouzlil více než 15 milionů lidí včetně mnoha celebrit – mezi diváky seděli například Salvador Dalí, Elizabeth Taylor, prezident John F. Kennedy, Madonna, Christina Aguilera, Celine Dion, Will Smith, Pedro Almodovar, Sting, Rihanna a řada dalších.
 

Divadlo Hybernia
Tel: 221419420
Náměstí Republiky 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: