Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
října

Halloween v Aeru

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Na Halloweena jsme si pro vás připravli takovou VĚC. A neměli byste u ní chybět.

Datum:31. 10. 19
Čas:18:00 - 23:30
Kategorie: kultura|kina zábava| poznání|

Začínáme v 18.00 dvojkou Zombielandu a hlavní chod v režii Johna Carpentera přijde na řadu ve 20.30.

VĚC
Spolupráce režiséra Johna Carpentera a herce Kurta Russella nám dala řadu žánrových milníků včetně Útěku z New Yorku a Velkých nesnází v Malé Číně, ale i vedle těchto ikonických klasik vysoce ční jejich společná výprava do hlubin lowecraftovského hororu s názvem Věc. Film o skupině vědců na Antarktidě, kteří přijdou do kontaktu s vražedným organismem z vesmíru, jehož jediným cílem je přežít nehostinné podmínky v zemi věčného ledu. Když hrdinové zjistí, že jejich protivník na sebe dokáže vzít podobu libovolnou živého tvora, a tedy i jednoho z nich, nabere vyprávění podobu paranoidní spirály prokládané děsivými výjevy drastických mutací a krvavých konfrontací. Carpenter předkládá vyšinutou a hororovou variaci klasických detektivek, když nechává diváky tápat, kdo z postupně se zmenšující skupiny postav je ještě člověk a kdo je již pouhou nápodobou. Film, mnohými oslavovaný jako jeden z nejlepších a nejděsivějších sci-fi hororů všech dob, dodnes fascinuje nejen svým vyprávěním, ale také ambiciózními speciálními efekty a bizarními výjevy mutací, které jsou dílem legendárního mistra Roba Bottina.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: