Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Pohádkový les "Skřítkové a víly"

Městská část Praha 5

zpět na výpis akcí
 

Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků.

Datum:05. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Příroda, Zábava, Kreativita

Městská část Praha 5 a společnost Velká Dobrodružství pro vás připravily na sobotu 5. října od 10 do 17 hodin speciální dětský pohádkový les s názvem Skřítkové a víly.

Na krátké trase parkem na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly.
Dokážou vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou vranímu skřetovi postavit domeček a hastrmánkovi rozpoznat jedovaté bylinky?

Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Trasa pohádkového lesa začíná u Národopisného muzea Národního muzea - Holečkova ulice (Musaion) a vstup je zdarma.

Akce se koná pod záštitou radního Petra Lachnita. Více informací a možnost registrace najdete na stránkách www.veldo.cz nebo na Facebooku Velká dobrodružství.

Městská část Praha 5
Tel: 257000111
Musaion - Letohrádek Kinských
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: