Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Street Happening of Karlín 2019

DDM HMP - Karlínské Spektrum

zpět na výpis akcí
 

I letos jsme se rozhodli nabídnout opět pestrou paletu hudebních žánrů a hudebních workshopů.

Datum:06. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba zábava| zábava - ostatní,

Zábava je jako vždy na 100% zaručena a počasí objednáno dopředu.

Letos jsme se rozhodli nabídnout opět pestrou paletu hudebních žánrů a hudebních workshopů. Můžete se letos těšit na kapelu Zdarr, která svou hudbu označila jako otevřenou akustickou fúzi.
Poté zazní tradiční romská hudba, kterou nám představí Mário Bihári s Bachtale Apsa Trio. Mário Bihári je známý romský umělec, který spolupraoval např. se Zuzanou Navarovou, Bárou Hrzánovou nebo kapelou Buty.
Dále se můžete těšit na rychlý punk-swing v podání kapely Šoulet a nakonec se necháme unášet v rytmu reggae ústeckou kapelou Urragan Andrew & Reggae Orthodox.

Podobně jako v minulém roce pestrost festivalu dokreslí hudební workshopy, které jsou pro všechny účastníky jako ostatně celá akce zdarma. Těšit se můžete na workshop DJingu pod vedením DJ Bicy. V jeho Cool-Dj-School si vyzkoušíte míchání hudby, scratchování a uvidíte také profesionálního DJe v akci. Dále můžete vyzkoušet workshop Beatboxu s Janem Melicharem, skupinovou hru na Djembe s Markem Valentou a workshop ukulele s Jirkou Hunyady.

Workshopy budou probíhat během celého dne v čase od 14:00, 15:20 a 16:50 poblíž hlavního pódia na Karlínském náměstí. Na žádný z nich nemusíte platit vstupné a jsou jako celý festival zdarma.

DDM HMP - Karlínské ...
Tel: 222 333 832
Karlínské náměstí
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: