Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
září

Swiss Food Festival

Švýcarsko.

zpět na výpis akcí
 

Švýcarské speciality, folklórní hudební skupina Kapelle Schwyzergruess, stánky s turistickými informacemi Switzerland Tourism.

Začátek:30. 09. 19
Konec:05. 10. 19
Čas:08:00 - 14:00
Kategorie: gastro|festivaly

Od pondělí 30. 9. do soboty 5. 10. 2019 si budete moci v rámci 4. ročníku Swiss Food Festival vychutnat švýcarské speciality, které do své nabídky zařadily vybrané kavárny a restaurace v Praze a okolí (DESERTERIE na Náměstí Míru, Designum Café hotelu Golden Key v Nerudově ulici, Bohemian Bistro Rezidence Dvořák na Kampě, Kavárna Kočičí v pražském Karlíně, Bali cafe Prague u Národního muzea, Klub cestovatelů PRAHA na Masarykově nábřeží, Leonardo Hotel Prague poblíž Karlova mostu, Restaurant Panská Zahrada v Dobřichovicích, Chateau Clara Futura v Dolních Břežanech, a nadační fond Slunce).

Hlavní program festivalu se uskuteční v sobotu 5. 10. od 8:00 do 14:00 na Farmářských trzích na Náplavce u vyšehradského železničního mostu, kde nebude chybět folklórní hudební skupina Kapelle Schwyzergruess, stánky s turistickými informacemi Switzerland Tourism, ubytovacími možnostmi Interhome, noži Victorinox, sýry, čokoládou a raclettem Swiss Cheese, kávou Zermatt Kaffee Rösterei, pálenkou Fassbind od Warehouse1 a samozřejmě také švýcarské pokrmy od Deserterie, Klubu cestovatelů, Bali cafe Prague a nadačního fondu Slunce. Vrchol Schilthorn - Piz Gloria proslavený bondovkou V tajné službě Jejího Veličenstva, který je rovněž partnerem letošního ročníku, vám kromě svých turistických možností představí i kulinářské speciality a dobroty regionu Jungfrau. Na stánku Switzerland Tourism budou k zakoupení i jednodenní jízdenky Rhätische Bahn AG za speciální cenu 750,- Kč (max. 2 jízdenky na osobu), které platí na celou železniční síť RhB a také na panoramatické vlaky Glacier Express a Bernina Express.

Během celého festivalu pro vás bude taktéž připravena soutěž o týdenní pobyt ve Švýcarsku se společnosti Interhome.

Pořadatelem Swiss Food Festivalu je Switzerland Tourism a HST Chamber of Commerce Switzerland - Czech Republic.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: