Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

Běžte do háje 2019 - Zábava pro celou rodinu

Vědomý dotek

zpět na výpis akcí
 

Charitativní běh rodičů s dětmi a zábava pro celou rodinu. Písková dílna, plackovačka, malování, jojování, relax zóna, občerstvení na místě.

Datum:28. 09. 19
Cena:20 Kč
Čas:10:00 - 14:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, sport| běh a kolo, pro děti| Zábava, Kreativita

Od 10:00 do 14:00 hod. bude na Čimické zahradě (Spádná 882/9, Praha 8) velká zábava pro celou rodinu (dětské dílničky - písková dílna, plackovačka, malování, jojování, relax zóna, občerstvení na místě, Divadlo Buřt, koncert kapely Smějící se bestie, …), tedy jak pro děti, tak pro dospělé (Relax zóna - kosmetika, shiatsu masáže, diagnostika těla ...), Děti mohou rýžovat české granáty, mohou vidět zvířátka a včely (s informacemi od odborníků). Během akce si můžou smíšené skupiny (děti a rodiče) zaběhat v Čimickém háji na připravené trati s úkoly. Běžící získávají ceny. Symbolický vstup 20,- Kč/osoba na místě.

Vědomý dotek
Tel: 608 339 338
Feřtekova 557/18
Praha 8, 18100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: