Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
října

151 dní Pacifickou hřebenovkou

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si poslechnout vyprávění, jak se dredatá holka vydala napříč Amerikou, zdolat 4300 km od mexických po kanadské hranice.

Datum:11. 10. 19
Cena:120 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, cestování

Pěšky, sama a bez přípravy. S ukulele, zrcadlovkou a obrovskou krosnou, nad kterou všem rozum stál. Uzavíraly se na ni sázky, jestli umře první nebo druhý den, ale podceňovat holku z Česka, to není nic pro nezkušené sázkaře. Jmenuje se Lůca, ale říká si Holka s Bucket Listem, protože si od svých dvaceti let píše dlouhý seznam přání. Na začátku byly na seznamu tři položky, nyní je jich něco málo pod stovku. Ve dvaceti letech změnila svůj život a posledních 6 let cestuje a plní si všechna přání. Pacifická Hřebenovka byla výzva a ani ona sama nevěřila, že by mohla přežít v divočině více než jeden den. Po 151 dnech v poušti, horách, lesích, s medvědy, hady, krysami, komáry a další havětí je jí už jasné, že všechno se dá s pevnou vůlí dokázat. Úplně všechno.

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: