Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Banana Fest 2019

Viet Up, z.s.

zpět na výpis akcí
 

Festival vietnamské kultury a jídla

Datum:26. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: kultura| zábava| gastro| poznání|po praze, ostatní

Taky chodíš pro rohlíky ke „svému Vietnamcovi“? Jak asi chutnají rýžové koláčky, které si ta Majka nosí každý den k obědu? Kde se vzalo tolik Asiatů ve Střední Evropě? Proč se všichni jmenují Nguyen? Přijď na BANANA FEST 2019, letos již čtvrtý (a nejintenzivnější) kulturní festival českých Vietnamců a zjisti odpovědi na všechny otázky, které jsi nám kdy chtěl položit!

VSTUPNÉ JE ZDARMA

Jsme banánová generace – zvenku žlutí, ale zevnitř zcela bílí. Jsme děti vietnamských rodičů, které v České republice žijí v druhé či třetí generaci. Společně pořádáme každým rokem festival, kde tě chceme seznámit s naší kulturou, uměním a gastronomií, ale i tím, jak se nám daří skloubit dva úplně odlišné světy: ten vietnamský – který jsme zdědili, i ten český – který žijeme.

Program pro tebe právě připravujeme a rozhodně se máš na co těšit! Své vietnamské sousedy nejlépe poznáš skrz naši tzv. živou knihovnu. Chystáme přednášky a exhibice, promítneme řadu dokumentů a filmů, které ti přiblíží náš život v České republice. Zúčastníš se interaktivních výtvarných a gastronomických workshopů. Novinkou bude hudební a divadelní vystoupení a samozřejmě nebude chybět pořádná gastro-nálož, letos s nevšední atmosférou pravých nočních trhů.

Kampus Hybernská
Tel: 606550008
Hybernská 4
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: