Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Fuchs2 Season Opening

Fuchs2

zpět na výpis akcí
 

Zahajujeme sezonu ve Fuchsu a konečně otevřeme v jednu noc všechny tři stage: dole klub, uprostřed koncerty, nahoře afterparty.

Datum:13. 09. 19
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: kultura| hudba zábava|party a kluby, poznání|

Hlavní podium bude patřit koncertům - večer zahájí černý zvukový zákal dua LAVRA na které naváže post-raveová agitka tria Lightning Glove.
Před půlnocí se program překlopí směrem k (t)rapu, kdy se svojí solo show vystoupí Vinylou ověnčený mumble rapper bilej kluk a program uzavře možná nejhyperaktivnější beatmaker na scéně a čím dál ostřejší rapper Voodoo 808 aka Voodoo Beats.
Basement Stage bude většinu noci patřit mladým djkám, které v poslední době pěkně kroutí zápěstím místních klubových pořádků: Umresh, Gertie Adelaido a Mashapes.
Soundsystem jim bude žhavit Dj Casablanka z OPAK DISSU LABEL. Klub v klubu aka Salo Floor se v 1. patře Fuchsu roztočí k závěru koncertního programu na hlavní stage a až do rána ho budou mít na starost protřelí kluboví dobrodruzi Oliver Torr a St. Jakob se širokoúhlým výhledem na Prahu v zádech.

Fuchs2
Tel:
Ostrov Štvanice
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: