Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Food truck show

Food Event

zpět na výpis akcí
 

Smíchovská náplavka opět přivítá food trucky! Jedna z největších evropských přehlídek pojízdného občerstvení opět míří do Prahy.

Datum:05. 10. 19
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, festivaly

Zvědavé návštěvníky přivítá v sobotu 5. října. Už dnes se ale můžete začít těšit, protože bude z čeho vybírat! Speciálně upravené přívěsy, dodávky, tříkolky, rikši i kola přivezou vymazlené pouliční občerstvení z Česka, Evropy i zbytku světa. Čekat na vás bude pestrá nabídka specialit od klasik, jako jsou hamburgery, hot dogy či grilované sendviče, až po méně obvyklé pizzy, hranolky, pastrami, vietnamské bagety, thajskou kuchyni, mac&cheese či teplé preclíky. Ochuzeni samozřejmě nebudete ani o tu sladší část truckování – o vafle, koblížky, dortíky a kávu. Tak připravit, pozor, jedem!

Kdy: 5.10.2019, od 10:00 do 19:00
Kde: Smíchovská náplavka – Hořejší nábřeží, Praha 5
Foodpass: 50 Kč, ZTP a děti do 12 let zdarma
Více na Facebooku a na www.foodevent.cz

Výše uvedený text má informativní charakter. Menu není závazné a účastníky festivalu může být libovolně obměňováno.

Food Event
Tel: 776 312 538
Rašínovo nábřeží
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: