Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Ladronkafest 2019

Usedlost Ladronka

zpět na výpis akcí
 

Festival představí řadu sportovních a tanečních aktivit, které si můžete i sami vyzkoušet pod vedením profesionálů ze sportovních klubů.

Datum:14. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Pro odvážnější budou i ukázky bojových a netradičních sportů. Děti čekají zajímavé workshopy a nejrůznější sportovní a dovednostní soutěže. Gastronomickou zónu rozšiřujeme o stánky se zdravým stravováním. Tradiční součástí festivalu je soutěž studentských kapel, která pokračuje také letos. Tři kapely, které získají nejvíce hlasů svých fanoušků při hlasování na webu www.ladronkafest.cz odehrají svůj koncert přímo před publikem LADRONKAFESTU. Kromě finalistů soutěže studentských kapel vystoupí na pódiu i atraktivní hudební skupiny. Pořadatelem festivalu je Praha 6 a vstup je zdarma.

Usedlost Ladronka
Tel:
Tomanova 1/1028
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: