Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Bratři v tricku: Běžkařská odyssea

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

Výlet je závodem, jehož hlavní cena je zážitek. V tomto ohledu jsou tito muži nejlepšími závodníky z nejlepších – skuteční šampióni.

Datum:23. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Dokonce větší, než si sami myslí. Dva běžkaři ztraceni v mapě i v ročním období, bok po boku a však v jedné stopě podstupují běžkařskou odyseou – bludnou pouť s nejasným koncem i průběhem! Hole vzhůru, vosk na knír, čaj na kuráž a krok sun krok!

Představení „Běžkařská odysea“ čerpá z letitých zkušeností Bratrů v tricku na poli pouličního divadla. Tradičně silnou doménou souboru je sebeironie, žonglování, předmětová manipulace, střídmá akrobacie a laskavý humor. Diváci budou psychicky i fyzicky vtaženi do děje ať se děje co se děje.  Žádná stopa? Nevadí, tohle představení není žádná klasika!

Jak praví oblíbené německé rčení: „LANGLÄUFER LEBEN LÄNGER“ — „běžkaři žijí déle“! Smích a humor prý taky roky přidávají. Tak račte s tímto představením objevit elixír nesmrtelnosti!

Letní Letná
Tel: 605321906
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: